recenze

Turbo Sliders

Turbo Sliders

Mistrovství světa vozů formule 1 nedávno skončilo. Pro vás ale ne. Je tu další kousek z řad 2D závodních her. Vyhrávat ale nebude vůbec jednoduché. Být s autem v cíli jako první, se vám napoprvé určitě nepodaří. Že se mýlím? Tak si to zkuste!
Stačí si jen vybrat typ vozu a některou ze tří tratí a můžete zkusit své štěstí. Pokud chcete více okruhů, nezbývá vám nic jiného, než si zakoupit plnou verzi. Naštěstí je ve hře editor, takže si je můžete případně dotvořit. Závody probíhají tak, jak již tomu bývá u těchto her zvykem. Mám ale dojem, že tady je ovládání vozu o něco více reálnější. Myslím to tak, že pokud nebudete používat brzdy, tak budete většinu času trávit vyhrabáváním se z únikových zón kolem okruhu. Velice hezky vypadají také „gumující“ soupeří při řezavých průjezdech zatáčkou. Výborná je taky možnost jet až proti devatenácti dalším závodníkům ovládaných počítačem. A to už je úctyhodné číslo. Hratelnost ještě zvyšuje to, že vy sami si můžete pozvat další tři kamarády a utkat se mezi sebou. To je stoprocentně největší klad celé hry a zároveň záruka toho, že není jen na jedno zahrání.

Jak už bylo řečeno, hra vypadá na pohled hezky. Zvuky jsou taky na poměrně dobré úrovni. Hřmot vašeho motoru zní celkem věrohodně. A to nejdůležitější: Gameska nabízí slušnou porci kvalitní zábavy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Khajit | 24.02.07 v 20:54

Please I ned license key to Turbo sliders


galerie

Turbo Sliders Turbo Sliders Turbo Sliders