recenze

TriCycle Racer

TriCycle Racer

Závody tříkolek okořeněné všemožnými výbuchy a souboji na život a na smrt? Měl jsem možnost toho vidět už hodně, podobný nápad je ale naprostou raritou. Kdo nevěří, nechť stahuje naší dnešní hru TriCycle Racer.
Máte rádi závodní hry? Máte rádi bláznivé závodní hry? Pokud jste alespoň na jednu z mých otázek odpověděli kladně, pak byste měli zbystřit své zraky. Právě dnes tu pro vás totiž jeden vskutku vytříbený kousek máme nachystán. TriCycle Racer je totiž bláznivou závodní simulací tříkolek!

Ano, čtete opravdu správně. Hlavní roli v tomto již na první pohled crazy titulu skutečně obstarávají tříkolky! Do rukou se vám dostává jakýsi holohlavý panáček, se kterým budete muset tento bláznivý závod vyhrát. To ale pochopitelně nebude jen tak – zřejmě pro zpestření implementoval autor do hry bonusy v podobě zbraní. Po sebrání jedné z desítek různě poházených kuliček se vám do rukou dostává jedna z nich: Je libo raketomet, světelný meč nebo prostě jen ochranný štít? To vše TriCycle nabízí!

Asi netřeba zdůrazňovat, o jakou šílenost se to vlastně jedná – koneckonců označení „závody tříkolek“ už o něčem vypovídá. Připočtěte si k tomu nespočet výbuchů a soubojů, a nebudete věřit vlastním očím. Na druhou stranu zábavnost a především návykovost titulu v žádném případě upřít nemůžeme. Za zmínku pak ještě stojí perfektní grafické zpracování, které je kompletně ve třetím rozměru. Bavte se!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Triple T | 06.01.06 v 22:23

Tak trochu jsi zapomnel napsat, ze je to pouhe demo (i kdyz po precteni zaporu to asi kdekomu dojde). Zatim je ta hra dost slaba a pomerne nehratelna. Nechapu, proc si radsi nepockate, az se dostane do faze plne hratelne hry. Kdyby ji pak autor nikdy nedodelal (jakoze asi nedodela), zadna skoda, aspon by se vam tu nekupily dema a bety.

pepa | 06.01.06 v 07:33

bezva


galerie

TriCycle Racer TriCycle Racer TriCycle Racer TriCycle Racer