recenze

Total Racing

Total Racing

Král českých závodních her, Racer od rozpadlého týmu Hippo Games, má dalšího konkurenta. Total Racing se sice na první pohled tváří nevinně, pod jeho tvrdou slupkou se však ukrývá příjemně hratelný titul.
Naše země, (ne)postradatelné srdce Evropy, se kromě prvotřídního piva, dobrého fotbalu a krásných holek může pyšnit také kvalitními herními tituly. Tím nemyslím jen ty „velké“ komerční tituly, český freeware totiž také pomalu ale jistě vystrkuje růžky. Výtvor jednočlenného českého týmu Alien Systems svět na zadek určitě neposadí, jistě však mnoho lidí potěší.

Total Racing je klasickým top-down závodním simulátorem, ve kterém máte za úkol jediné: vyhrát všechny tratě a vozidla. Proto dvojnásobně zamrzí absence protivníků, kteří si protentokrát vzali dovolenou – jezdit tak budete sami, a o vašich schopnostech rozhodne výsledný čas. Na každé trati je totiž časový limit, který musíte svou perfektní jízdou překonat. A když říkám perfektní, tak tím myslím opravdu téměř bez chyb – jinak máte prostě smůlu.

Každý závod se snaží oživit (nebo překazit?) skupinka odvážných diváků, kteří jsou však natolik drzí, že jim není svatý dokonce ani vstup na vozovku. Technické zpracování je poněkud rozpačité; grafika je sice barevně živá a příjemná, nicméně zvuky a hudba chybí. Mrzuté. I přes tyto chybky je však Total Racing kvalitní titul, který nejednoho hráče pobaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Radek | 12.12.05 v 17:13

Mě to sakra taky nejde co stim!

Janina | 07.12.05 v 13:55

To samé - nejde nastavit hráč. Dejte prosím vědět, co s tím.

Petra Vysložilová | 12.09.05 v 12:31

volevolevolevolevolevolevolevole

Jirka Jedlička | 25.08.05 v 15:43

Napište mi prosím, jaké se tam má napsat jméno. Předem děkuji

Pavel Tihlařík | 25.08.05 v 13:29

Nejde mi vytvořit hráčský profil. Když tam cokoliv napíšu skočí mi tam Windowsácká chyba a nápis Invalid filename... nebo neco podobneho. Co s tim... jestli to nekomu de... poslete mi plrase na mail v příloze soubor do ktereho se ucet ulozi a napiste kam s nim. predem dik.


galerie

Total Racing Total Racing Total Racing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce