recenze

Temporal Power Racing

Temporal Power Racing

Temporal Power Racing. Tato tři slova dávají název jedné z nejlepších závodních her, kde mají hlavní roli vznášedla. Dobrá grafika a možnost přizvat si až tři kamarády a spoustu dalšího, nabízí tato gameska. Určitě si ji zahrajte!
Když sem stahoval Temporal Power Racing, ani jsem nevěřil jaká to bude bomba. Závod vznášedel sice není žádná novinka, ale tohle zpracování mě nadchlo. Grafika je na výborné úrovni, stejně tak jako hudba. Nedráždí, dobře se poslouchá a zvuky motoru v pozadí jsou prostě skvělé. Hned mě upoutala možnost hry pro dva hráče. Hraje se v podobě rozdělené obrazovky s možností až ve čtyřech lidech. Systém závodění je zřejmý, po cestě najíždíte do různých power-upů, které vám pomáhají zrychlit atd., ale to nejdůležitější je zrychlování: Máte dvě barvy vznášedel modrá/červená. Také dvě barvy proužků u tratí modrá/červená. Klávesou Y přepínáte svojí barvu a to vám dovoluje zrychlovat na stejné barvě po které jedete. Na výběr je celkem pět tratí a šest vznášedel, které se liší svými vlastnostmi. Závodit tak můžete v Číně, v Pacifiku nebo třeba ve vesmíru. Temporal Power Racing je tedy na freewarové poměry velice vydařená a promyšlená hra, kterou nemít na svém HDy by bylo šílenství.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jaden | 26.05.07 v 09:38

G-Speed je zase trošku o něčem jiném. Rozhodně není tak propracované jako TPR. A nemá multiplayer. Takže je na každém aby si vybral pro sebe to lepší.

mr.cihla | 25.05.07 v 23:54

Lepsi mi prijde G-speed

mr.cihla | 25.05.07 v 23:54

Ten soubor muzes na netu stahnout a pak si ho zkopiruj do: C:\Windows\system32

Toshio | 25.05.07 v 12:14

Nejde to, po instalacii vyhadzuje ze nenasiel nejaky subor.dll :(


galerie

Temporal Power Racing Temporal Power Racing Temporal Power Racing Temporal Power Racing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce