recenze

Super Mario Kart (Grindalf)

Super Mario Kart (Grindalf)

Podle názvu by si mnozí z nás mohli říct, že už tohohle Maria v archivu máme. Nicméně se jedná o další z verzí této úspěšné hry. První z těchto her vyšla už kdysi dávno a skoro každý hráč si ji někdy zahrál. Já osobně jsem ji měl velice rád, i když vypadala trošinku jinak než nyní ve free podobě.
Hned po startu hry a shlédnutí nějakých těch sponzorů, co se na hře podíleli, se dostaneme k prvnímu výběru. Jedná se o výběr objemu motoru naší motokáry. Na výběr jsou hned tři kubatury a to od 50 cc do 150cc. Dalším důležitým prvkem co můžeme ovlivnit je jezdec. Můžeme se rozhodovat hned mezi osmi jezdci. Máme-li vybráno, tak hurá do závodu.

Závod probíhá následovně. Hned po startu je nejdůležitější udržovat se s vedoucí skupinou a vybudovat si náskok. V opačném případě je téměř nemožné dohnat ztrátu. Cestou sbíráte peníze s emblémem Maria nebo bedýnky označené otazníkem. Každá bedýnka skrývá nějaké to překvapení. Asi nejlepší věc, která se vevnitř ukrývá je krunýř ze želvy. Tím můžete vašeho soupeře sestřelit, takže ho snáze předjedete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

MarieH

MarieH | 10.11.17 v 00:59

Zajímavá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 18.06.17 v 14:54

mário trochu jinak

Janko Daniš | 29.06.09 v 19:43

je to supova hra.moc sa mi lubi.je to lepse nez gta san andreas

jiricek1974 | 20.01.09 v 16:50

naki s vrtulnikem


galerie

Super Mario Kart (Grindalf) Super Mario Kart (Grindalf) Super Mario Kart (Grindalf)

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce