recenze

Stunt Rally

Stunt Rally

Je dneska nálada, na trochu ježděni? Pořádně protáhnout kola a navštívit různá prostředí? Jestli ano, tak určitě nepropásněte tuto skvělou open-source hru. Slovo skvělá je v tomto případě možná i slabé slovo.
Zajímavé na tomto kousku je, že se nejedná o závodění v pravém slova smyslu. Tento kousek vám nabídne absolutní požitek s free jízdy, překonat nějakou tu překážku a hlavně vytvářet své vlastní tratě.
Na výběr je základní množství tratí, ale dolů vám hodím různé odkazy, kde si můžete postahovat různé doplňky a updaty. Auta jsou ve své podstatě stejná, ale přeci jenom mají mírné odlišnosti. Na jízdě si můžete nastavit hromadu různých věci, převážně grafického režimu.
Grafika tu je vlastně jedna ze dvou největších slastí a ždímá z editoru OGR, na kterém běží, opravdové maximum. Druhá příjemná stránka hry je jízdní model, který reaguje na jakoukoliv změnu terénu nebo chybu v řízení. Zatím zde nejsou přímo závody s protihráči nebo A.I. oponenty, ale to určitě přinese čas, jelikož jsem už naznačil, že se jedná o open-source projekt.
Editor je přehledný a naprosto dokonalý co se týče detailů. Přesto je třeba chvilku si s ním hrát, než se naučíte zvládat základy.
Téměř dokonalá hra se světlou budoucností.




Stránky hry

Map Pack

1.01 update

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Kalousek100

Kalousek100 | 24.11.16 v 20:42

Dobrá hra.

hajzlos

hajzlos | 28.07.15 v 10:06

dobrá jízda

Arwiel

Arwiel | 29.05.15 v 15:01

dobre trasy, i jízda ujde

vlasto | 09.04.12 v 15:50

alt+tab, takto si prepinas programi ale hned sa ti objavi aj lista a mozes to tak zavret

mirek | 03.02.12 v 10:57

jak muzu bez restartovani pocitace jit zpet na plochu


galerie

Stunt Rally Stunt Rally Stunt Rally Stunt Rally Stunt Rally