recenze

Street Racer

Street Racer

Pokud milujete rychlá auta a rádi na počítači soutěžíte a překonáváte své vlastn rekordy, popřípadě se předháníte s jinými auty, mám tady pro vás skvělou lahůdku. Pojďte a zajezděte si napínavou trať sami nebo proti počítači a jeho šampionům. Kdo z vás bude rychlejší?
Hra začíná velmi pěkně, poté, co vás uvítá přitažlivé menu, si můžete vybrat, zda chcete jet sami nebo hodláte závodit s jinými auty. Po výběru už jste vhozeni přímo do závodiště, kde se odpočítávají poslední vteřiny do startu. Jakmile vyrazíte, máte stejnou šanci jako počítač. S tím, že vy máte lepší auto. Ovšem ani to není zárukou. Trasa se několikrát klikatí, což může být mnohdy velký oříšek. Velkou pomocí je vám nápověda ve formě šipky, ta vám totiž bude ukazovat, kam zahnout. Víte tak přesně, kterou ze šipek mačkat. Ale občas jde o zatáčky o sto osmdesát stupňů. Ty jsou poměrně nepříjemné a snadno narazíte na obrubník. Soupeři vás samozřejmě předjedou, jakmile dostanou příležitost. Proto pozor. Závodní trasu jedete celkem třikrát a vyplatí se už v prvním kole nahnat metry před ostatními. Hra má velmi dobrou hudbu, která podporuje napínavost celé scénerie. Není těžké se přistihnout, že brzdíte kolikrát i očima a křečovitě tisknete prsty na klávesnici. Zaujme vás tak, že budete chtít vyhrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

MarieH

MarieH | 10.11.17 v 00:40

Príma hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.02.17 v 18:06

tak to já ráda soutěžím a překonávám jiné ale i sama sebe

Haha | 18.06.10 v 13:35

wtf

J. F. | 17.06.10 v 12:23

Dobrý den,chtěl bych se Vás zeptat jestli když si stáhnu nějakou(např. z vašich) her(zadarmo) a USB jí dám do mobilu a pak si jí(tu hru) najdu v(tom) mobilu a dám "Install" tak to je zadarmo že si jí nainstaluji nebo ne? Odpovězte mi prosím co nejdříve na email,děkuji!


galerie

Street Racer Street Racer Street Racer Street Racer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce