recenze

Speed Motors

Speed Motors

Sedněte si do rychlého auta a dojeďte co nejdřív do cíle! Zdá se vám to málo? Tak se spolehněte, že cyklisté, zničená silnice a další auta vám to o dost ztíží. A ještě k tomu musíte dojet v časovém limitu!
V této gamesce sice bude vaším hlavním pomocníkem, jak už název napovídá, rychlý motor zuřící pod kapotou jednoho ze čtyř automobilů, který si vyberete, nebude to však pomocník jediný a nejdůležitější. Bez postřehu a rychlých reakcí totiž do cíle určitě nedorazíte. Ptáte se, jak je to možné?

Hra je rozdělena na etapy, vaším úkolem je v časovém limitu vždy dorazit do cíle. Prohánět se ale nebudete na závodním oválu ani jiné k závodění uzpůsobené ploše, ale na obyčejné silnici. A to prosím pěkně se vším, co k tomu patří, tedy místy rozbitá vozovka, tu a tam rozlitá kapalina, uzavírky; v pozdějších úrovních také další účastníci provozu jako např. cyklisté nebo ostatní automobily. Všem těmto nástrahám se musíte vyhýbat, protože jakýkoli kontakt s nimi vás obere o jeden z původních tří životů. Po cestě si ale můžete v podobě bonusů nasbírat další.

Na své snažení nahlížíte svrchu, vyvedené je vše ve 2D, grafika není oslňující, ale ani urážející. Rozčilovat se můžete (mimo zlobení se sama na sebe) také nad tím, že některé překážky jednoduše nelze bez ztráty života překonat- v určitý moment je prostě celá silnice uzavřena. To je ale snad jediný takový moment. Plusem také je, že svůj bodový výsledek můžete porovnat se světovou konkurencí na webu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

PavelH

PavelH | 16.08.16 v 01:09

Pěkná hra.

kingoftheworld | 15.05.07 v 19:34

Prekvapive docela zabavna hricka... Mnohe sice asi odpudi neprilis dokonala grafika a pohled na auto seshora... ale ma to neco do sebe ;)

ujku | 02.03.07 v 17:16

jak se to spouští

ahmed | 20.08.06 v 15:02

Dobrý Den! prosim poslete mi tu hru na email ano?


galerie

Speed Motors Speed Motors Speed Motors