recenze

Space Race Mania

Space Race Mania

Což takhle závody vesmírných lodí? Zajímá vás vesmír, nebo prostě jen máte rádi jakékoliv závody? V každém případě čtěte dále. Je pro vás připravena pěkná grafika a výborná hratelnost, co víc si může závodník přát?
Princip hry je naprosto stejný jako u Plasticine Racing. Projíždíte checkpointy a vaším úkolem je projet určitý počet kol na co nejlepším místě. Pokud vynecháte jakýkoliv checkpoint, zajeté kolo se vám nepočítá, takže se vyplatí raději zpomalit, než minout.

Za zajetí tratě dostáváte body a za ně se vám postupně odemkne 12 tratí a 5 vesmírných lodí.
Grafika je poměrně solidní, hrajete z pohledu seshora. Hudební doprovod se ke hře výborně hodí, i když po chvíli už vám stejná jednoduchá hudba začne lézt pěkně na nervy.

Rozhodně se nejedná o nějakou hříčku k odpočinutí, vesmírné lodě jezdí pěkně rychle, takže budete potřebovat plné soustředění. Po dojetí každé trati máte možnost uploadovat své skóre na internet a porovnat se s ostatními.

Ovladatelnost vozidel je poměrně jednoduchá, škoda zabugovaných protivníků, kteří někdy prostě narazí do zdi a už nejedou dále. Hra na několik desítek minut může zabavit, ale rozhodně zde najdete i lepší kousky.
Stanete se nejlepším jezdcem galaxie?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Space Race Mania Space Race Mania Space Race Mania Space Race Mania

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce