recenze

Silent Racing 2

Silent Racing 2

Je neděle a nemáte-li zrovna příliš práce, jistě nepohrdnete pěknou závodní hříčkou. Obejít se ale budete muset kompletně bez soupeřů. Vše je ale vykompenzováno velmi slušným zpracováním a hlavně kvalitním fyzikálním modelem. Tak vzhůru do toho!
Úvodem bych chtěl říci, že dnešní gameska je pokračováním původního Silent Racingu, který jsme vám představili před několika lety. Nutno také podotknout, že až na několik drobných výjimek, se v podstatě jedná o identický kousek.

Hlavní změny se dočkala zejména grafická stránka. „Závoďák“, jak jsem v hantýrce nazval svůj dopravní prostředek, nyní konečně disponuje velice důležitými světly. Ty se vám mimochodem budou hodit v nově dostupné trati, kde pojedete v černočerné tmě. K zahození není ani lehce přepracovaný fyzikální model. Pamětníci možná zaregistrují i nové položky v menu. Jinak zůstalo skutečně vše při starém a jak už bylo zmíněno v perexu, na vše si budete muset vystačit sami, protože zde není vůbec implementována žádná podpora oponentů. Kdo tedy očekával multiplayer či dnes již pomalu standardní umělé soupeře, bude pravděpodobně zklamán.

Co se týče hodnocení, zde jsem dlouho váhal. Silent Racing 2 samozřejmě svého předchůdce překonává. Bohužel tyto změny jsou pouze decentního rázu a znáte-li původní díl jako své boty, pravděpodobně vás dnešní hra nenadchne. S hodnocením jsem tedy byl velice opatrný. Pokud ale vidíte tuto sérii dnes poprvé, k výsledným 78% si přičtěte takových 10%.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

martinpac | 14.09.08 v 14:32

vi čuraci pojebejte mami vřždit ta prcna nejde stahnout tak si to strčte do prdele kokoti zasrany

Deelock | 24.06.07 v 18:35

hm tak tady asi nikdo neporadí stránka nohovno zbyteřná registrace a čas :(

Deelock | 24.06.07 v 18:33

jak to mám spustit ukazujou se mi jen obrázky a texty nevím co mám dělat poratte pls

mino | 06.06.07 v 14:58

ako ich mam stiahnut

kingoftheworld | 12.05.07 v 16:55

Abych rekl uprime, tak jsem od silent racing 2 ocekaval mnohem vetsi zlepseni proti prvni verzi, tim myslim hlavne soupere, ale jinak urcite jako silnet racing 1, pohodova hra k odpocinku, ale fyzikalni vlastnosti auta stale nejsou uplne idealni...


galerie

Silent Racing 2 Silent Racing 2 Silent Racing 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce