recenze

RunOut

RunOut

Všichni, kdo máte rádi rychlou jízdu a pěknou ženu na sedadle vedle vás, připravte se na skvělý zážitek se hrou RunOut. Zasednete za volant červeného sporťáka a zazávodíte si na pobřeží azurového moře s blondýnkou po boku. Může být něco lepšího? ;)
Doufám, že jsem vám úvodním odstavcem dostatečně navnadil.;) Než přejdeme k samotné gamesce, ještě musím připomenout autora této hry. Je jím opět Momor Productions. Máme tu od tohoto týmu gamesku Froogz. RunOut je ale mnohem lepší a propracovanější. Už vás nebudu napínat a vrhneme si přímo na závodiště!!

Ovládáte pomocí šipek červeného sporťáka bez střechy, super auto své doby. Vedle vás sedí blondýnka, jejíž pravý smysl ve hře se mi nepodařilo zjistit. ;) Jakmile začne závod, octne se vedle vás na trati spousta dalších aut, mezi nimiž byste našli i náklaďáky. Ty to musejí mít ještě těžší, vždyť jak se asi dá ovládat takové auto na závodní dráze plné zatáček? ;) Dupněte na plyn a pořádně to rozjeďte. Dávejte přitom pozor na ostatní auta, abyste se s nimi nesrazili. Největší problém vám budou asi dělat zatáčky a stromy u silnice. První část závodu je totiž situována na pobřeží krásně modrého moře, všude palmy a pláže. V zatáčkách raději zpomalte, nebo zatáčejte o něco dříve. Trať je poměrně dlouhá a navíc jste omezeni časovým limitem. Musíte v něm dojet od startu do checkpointu. Je to místo, od kterého budete začínat v případě prohry. Prohrajete jednoduše tak, že nestihnete přijet k dalšímu checkpointu v daném čase.

Postupně se dostanete do dalších oblastí zcela odlišných od těch předchozích. Přejedete do zatažené oblasti s jehličnany a mlhou nad silnicí, na rozpálenou poušť a do dalších končin. Vždy v pravém horním rohu vidíte jak dlouho jste jeli daný úsek. V levém horním vidíte zbývající čas a v pravém dolním rychlost. Když do něčeho během vaší jízdy narazíte, pěkně vás to vymrští do vzduchu, uděláte několik kotrmelců a dopadnete na zem. Člověku se z toho až dělá špatně. ;) Když jedete dost rychle, blondýnce vedle vás vlají vlasy ve větru. Právě tyhle malé vylepšenosti dodávají hře zábavnost a originalitu. Připravte se na to, že někdy prostě nestihnete v daném čase projet až do konce. Nic si z toho nedělejte a zkuste to znovu! Teď nám ještě zbývá hodnocení...

Grafiky je na tom RunOut docela slušně, vše je ve 3D. Dostanete se do krásných lokací a ještě ke všemu si můžete vybrat jedno ze čtyř různých "rádií". Jsou to čtyři různé hudební doprovody a hrají jako z autorádia. Trošku to připomíná GTA ;). Obtížnost, zábavnost, zpracování a hratelnost - vše je na dobré úrovni. Nemohu jinak, než všem hru doporučit. Až na drobné chyby při zobrazování se jedná o kousek, který by vám neměl ujít...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

kingoftheworld | 15.05.07 v 19:29

hmm... dost zvlastni fyzika auta...

karlos | 24.10.03 v 12:50

jedem brmmmmmmmmmmm

Honza | 29.09.03 v 16:12

dem to rozjet ať to frci

Lucie | 26.09.03 v 09:20

dobrý den,dem si zahrát?

radek | 22.09.03 v 12:39

chci si zahrat


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce