recenze

Rocket Boards

Rocket Boards

Závodili jste už na vzdušných skateboardech s několika protivníky a ve slušné rychlosti? Pakliže ne, dnes máte možnost na reparát. Hra od týmu BinaryMoon, která už nám jednou dokázal své nesporné kvality, vám k tomu napomůže!
Limit Rush je hrou, o které byla řeč v úvodu. Tedy ve skrytém smyslu, neboť ne každý si pod názvem BinaryMoon představí právě tuto hru. Co nám však určitě dokázala, jsou obrovské kvality týmu BinaryMoon, který si asi hlavně oblíbili modemáci, kteří nemusí při stahování kvalitní hry tvrdnout až několik hodin u počítače, než se jim hra dotáhne. Limit Rush totiž měla 1,4 a to je docela terno, když se zamyslíte nad její kvalitou. No a Rocket Boards na tom nejsou příliš rozdílně. 2,5 MB není velikost, která by potrápila uživatele s modemem.

Čím vám asi zklamu je statut. Nejde o naprostý freeware, ale pouze o demo, které má zablokované některé možnosti. Než se tedy pustíte do hraní, měli byste vědět, že můžete vyzkoušet pouze jednu úroveň hry (novice). To by mě ani tak netrápilo, protože protivníci se občas dokáží vyšvihnout i na tak nízkou úroveň. Dalším omezením je výběr hráčů. Na výběr máte pouze dva. Mladého chlapce a marťana. Pokud se však pustíte do hraní, zapomenete na to, že jde pouze o demo a měli byste se bavit podobně jako u Limit Rush.

Cíl hry asi není nutné rozvádět. Závodníci se vás budou občas nevědomky snažit vytlačit z tratě a někdy to dokáže dosti naštvat. Např. ve chvíli, kdy jste na prvním místě a jedete poslední kolo. Samozřejmě jste před cílem a v té chvíli do vás narazí závodník vedle vás a vychýlí vás z trati. Na to by jste však měli být zvyklí, pokud se občas zabýváte závodními simulátory. :) Překážkou ve hře je ovládání, které při některých otáčkách je horší. Po dvou kolech byste se do něj ale měli dostat a vědět, jak získat nejvyšší rychlost k dosažení prvního místa. K vyšší šanci na vítězství slouží „turbo“, kterých máte určitý počet a je jen na vás, jak s nimi naložíte. Jak již lze z názvu usoudit, jedná se o zrychlení, které vás může přesunout z posledního místa na první. Je však omezené, takže bych radil využít ho v opravdu vhodných chvílích.

Grafika, zvuk i hratelnost se velmi podobají Limit Rush. Pokud jste ho nehráli, tak můžu říct, že je vše na hodně dobré úrovni na to, jak je hra veliká. Jde však o demo, takže hra asi nevydrží příliš dlouho na vašem počítači, ale za vyzkoušení určitě stojí. Doufejme, že se BinaryMoon v nejbližší době zase něčím předvedou a snad už půjde o plnou hru. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Pontius | 21.04.04 v 14:38

Omlouváme se všem, kterým hra nešla. Vše jsme napravili, už by s tím neměl být problém...

Pontius | 21.04.04 v 14:03

Musí jít nainstalovat. Co ti to píše?

tříkolka | 21.04.04 v 09:30

Proč nejde nainstalovat?


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce