recenze

Rally-X

Rally-X

Dnes se podíváme na zoubek freewarovce, která v sobě bez nadsázky kloubí pacmana a automobilové arkády typu Death Rally. Je téměř bohem předurčené dítko stejně geniální jako jeho "rodičové"? Bohužel těžko.
No, někdy je lepší nechodit zbytečně kolem horké kaše... Zatímco v případě nového Fishing Derby mě poměrně zkušení developeři ze Spacial FX svými nápady potěšili, za dnešní hru - byť přitažlivě se tvářící - u mě mají prozměnu pořádný vroubek.

Nostalgie není vůbec špatná věc a klidně uvěřím tomu, že onen závodní trhák, který posloužil jako předobraz, byl v dobách osmibitů vysoce hratelnou a adrenalinovou záležitostí, ovšem Spacial FX ne a ne trefit ten správný tón. K dispozici máte jak "moderní", tak klasický mód s původní grafikou a hudbou, ale ani ten hru nějak vyloženě nespasil. Cílem Rally-X je posbírat požadovaný počet vlaječek tak, aby vás ani jeden ze tří jednoduchou logikou se řídících soupeří "nerozbil", což skutečně není nikterak jednoduché a po pěti minutách vlastně ani zábavné.

Rally-X mělo být dalším nostalgickým dojákem, místo toho jde ale jen o audiovizuálně stěží průměrnou, obtížnou a relativně nudnou záležitost. Snad příště... Dnes sáhněte radši po něčem ve stylu Maluch Sim, popřípadě Arcade Race, které vám nabídnou přeci jen jinou show, o kilometrech ušetřených nervů nemluvě.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Rally-X Rally-X Rally-X

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce