recenze

PARK RACER (RELOADED)

PARK RACER (RELOADED)

Již v minulosti jednou recenzovaná hra, ale ledacos se změnilo a nedávno tuto hru tvůrce vylepšil a dodal nějaké ty nové tratě a módy. Jedná se vskutku o zajímavou závodní hru, kde usednete do kokpitu F1 a pokusíte se všechny předjet a přirozeně zvítězit.
Asi většina z nás měla kdysi sen stát se závodníkem F1. Dneska si to můžete zkusit v této dobré závodní hře. Nejprve si můžete vybrat, jestli chcete procvičit, zkusit zajet nejlepší čas, jeden závod, nebo mód s bombami. Tedy hážete bomby, stejně jako vaši protivníci a ten kdo vydrží nejdéle nebo do cíle dojede první, tak vyhrává. Bomby, protože auta mohou být zničena a to platí i pro ostatní závody. Můžete si vybrat z několika závodniček, které mají různé atributy, ale mně osobně se nezdály až tak extrémně rozdílné. Co se týče samotných závodů, ty vůbec nebyly špatné a různé počasí dodalo také něco zajímavého. Špatný nápad není ani to, že pokud si zvolíte delší závod, pak musíte také doplnit nádrž.

Mně osobně velmi chyběl nějaký multiplayer, v dnešní době to není tak obtížné a myslím, že se na hře mohlo o trošku více zapracovat a mohla by nabídnout mnohem více. I tak se ale jedná o velmi slušný titul.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Drticka

Drticka | 19.05.19 v 17:49

je dobrá

Kalousek100

Kalousek100 | 24.11.16 v 20:41

Výborná hra.

hajzlos

hajzlos | 28.07.15 v 10:06

mini :D

Arwiel

Arwiel | 28.05.15 v 10:40

super mini formulky


galerie

PARK RACER (RELOADED) PARK RACER (RELOADED) PARK RACER (RELOADED) PARK RACER (RELOADED)