recenze

Pájaro Racing

Pájaro Racing

Všechny druhy sportovního zápolení přináší adrenalin, vzrušení a zábavu pro fanoušky. Jen jeden může být označen jako vítěz, jenž získá věhlas, peníze a neproniknutelný houf sexy fanynek. Tyto sny se však mohou splnit jen těm nejlepším. Takže otázkou je, je váš papoušek ten nejlepší?
Ukažte,co ve vás je a jak si dokážete poradit s drsnou konkurencí, jinak budete všem ostatním pro smích.

Papouščí běžecká liga právě začíná a vy na ní se svými svěřenci samozřejmě nemůžete chybět. Nejdříve svému opeřenci vyberete jméno, barvu a slušivý klobouček. Ten však nemá jen význam estetický, ale především upravuje běžecké vlastnosti jako rychlost anebo zrychlení. Protože můžete současně chovat až čtyři členy týmu, můžete si vyzkoušet různé varianty. Závodit se dá na několika tratích proti počítači, jehož umělá inteligence je upravitelná, a to v rámci dvou módů. Jednak volné hry, kdy si zvolíte okruh a řádíte na něm třeba i proti kamarádovi, a módu challenge, jehož cílem je postupně porazit papouchy jiných soupeřů. Odměnou za vítězství vám bude nová pokrývka hlavy, která se následně odemkne v menu.

Hra má velmi pěkný nápad a rozhodně není zábavou na pět minut. Takže kdo má rád závodění jakéhokoli druhu, nechť vyzkouší.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Pájaro Racing Pájaro Racing Pájaro Racing Pájaro Racing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce