recenze

ORacer

ORacer

Adrenalinoví příznivci kulatého volantu! Volám vás do střehu! Nový závodní kousek přijíždí skrze náš grafický buffer na naše screeny! A že to není kousek ledajaký, o tom není pochyb. Mrkněte se na recenzi a jsem si jist, že neodoláte pokušení z jízdy.
Při spuštění dnešní hry a zobrazení jejího primárního menu jsem se musel ubezpečit, že jsem omylem neklikl na ikonku některé z komerčních závodních her, které se povalují na mém vachrlatém harddisku. Tak špicová byla…a nejen to…

Slovo profesionální v dnešním pojetí bych rozhodně nezaměňoval za slovo komerční. Jak se zdá, i freewarová komunita dokáže vcelku bezbolestně porodit profesionálně vypadající pecku, za což jí hluboké díky – zvláštěpak autorovi té dnešní Mattu Barnettovi. V roli závodníka usedáme za volant URO (neplést s UFO, jde o Unidentified Running Object) a zvesela se rozjíždíme na nádherně texturovanou trať s několika „nepřátelskými“ auťáčky v závěsu. Aby hra neupadla do stereotypu, máme na vybranou několik herních módů, takže pokud nám již nestačí pouhé pozávoděníčko, můžeme jich využít. Výše jsem zlehka „naťukl“ grafický interface hry – no, musím říci, že se mi velmi zamlouvá. Vysoké rozlišení možné, vysoká kvalita textur standardem, barevnost přesně v mezích mezi chudobou a kýčem (tedy optimální). Hra je sice v této verzi – jak jsem z dokumentace pochopil – „testovací“, ale i tak se lze s ní již teď dostatečně pomazlit.

Mlask! Ještě teď utírám slinku ze své bradky. Kvůli takovýmto geniálním zábleskům na freewarovém nebi stojí za to být členem této komunity.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Slagg | 08.05.06 v 18:50

dobry

Triple T | 04.11.05 v 15:52

Hm sorry ale tomuhle ja zabavne zavody nerikam. Ale ma to docela peknou fyziku.

Patas | 04.11.05 v 13:14

Hra ORracer je celkem dobrá dá se u ní od rágovat

Martin | 03.11.05 v 19:10

Mlask! Ještě teď utírám slinku ze své bradky.Ty vole,teda nevim...

Syedny | 03.11.05 v 16:21

Mě to jede a je to celkem good

Jindra | 03.11.05 v 13:34

Nejde mě to spustit - hlásí to: Fatal error!! Couldn`t fint envmap (spheeremap) file data/env.tga ot data/env.jpg :-(


galerie

ORacer ORacer ORacer ORacer ORacer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce