recenze

Offroad

Offroad

Kdo si rád zajezdí v nějakém tom terénním vozítku, má právě teď šanci. Vcelku pěkný Offroad je se svým autem právě po generálce, takže nastavme si parametry krajiny, nasedněme směr hory a pokochejme se za volantem přírodních krás.
Mnoho dobrých závodních her po světě neběhá, zvláště pak na freeware závodišti. Dnešní hra Offroad je spíše než arkádovou bláznivinou opravdovým simulátorem „bugíny“ (jak jsme tomu zamlada říkávali).

Před startem vlastní hry si musíme nastavit několik parametrů (počet stromů v herním poli, počet pahorků a máme též na výběr ze dvou variant zobrazení – buď rovinu nebo kopcovitý terén. Samotné auto je hodně citlivé na ovládání, ale po několika karambolech se všechno srovná. Zásadním pozitivem hry je určitě grafika. Pěkně renderované objekty, hezky vymodelované auto, textura pozadí s horami rozhodně není také špatná a hlavně – sluníčko svítí, až se Direct3D rozjuchává. Stručně řečeno je to fakt příjemný zážitek. Za zmínku stojí ještě zvuk motoru, hudba bohužel zůstala v autorově zapomnění. Asi jako na každém lidském výtvoru, také i zde najdeme nějaké to negativum. Rozhodně jich není mnoho, ale jedna věc opravdu fatální. Ve hře neexistují žádné závodní módy, žádní oponenti, žádné separované tratě, prostě nic. Fajnově si popojíždíme skrze krajinu, ale pokud nemáme motivaci dělat ve hře něco jiného, brzy vás to omrzí stejně jako mě.

Jak jsem již na začátku naznačil, spíše se jedná o test 3D enginu formou simulace jízdy krajinou. Je to na pohled hezké, jezdí se dobře, ale bez motivace jít dál je to k ničemu. Těch 69% je pouze za estetický dojem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

gtr | 14.06.06 v 02:12

cool

Martin | 08.01.06 v 12:28

Tak třetí hra kterou jsem stáhnul a zazipovaná složka je prázdná má to být vtip pokud ano tak špatný ubohý nazdar

albi | 09.10.05 v 12:17

super

hudy | 20.09.05 v 08:36

stahnul jsme si to a reknu vam hodne slabe, ani dos stromu nemuzete nabourat skoky na tech hnusne lamanych kopcich nejsou nic moc a ta bugina se taky nejak zrovna zavratne nepohybuje.
a mapa az tak moc velka neni ::(

John Beak | 18.09.05 v 18:47

Vysoce nízkokvalitní hra.

Heaven | 18.09.05 v 18:37

Cele to ukradli ze hry INSANE 4x4

manfred | 18.09.05 v 12:28

celkem to ujde !


galerie

Offroad Offroad Offroad Offroad Offroad

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce