recenze

NEXUM: Cold Heat

NEXUM: Cold Heat

Nexum je šíleně šílená závodní hra, kde osedláte sněžné skútry. Vše bude záviset na vašem řidičském umu a střelbě, jelikož v sázce bude jednoznačně i váš život. Exploze, miny, protivníci, všechno vás může ohrozit a to ještě nepočítám překážky.
Pokud v těchto závodech dojedete živý nebo prostě přežijete ostatní, tak se můžete považovat za chodící úspěch. Většinou nejsou smrtelné kulky, ale ty proklaté skály a šutry po cestě. Pokud si ještě do hry přidáte miny a útočný vrtulník, kterému je jedno do koho to napere, pak tu máme aspiranta na hru roku, co se týká obtížnosti.
Nejprve si vyberete charakter, za který chcete hrát. Rozdíl je akorát ve speciální zbrani, které se opravdu různí. Od brokovnice až po velmi agresivní netopýry. Poté si nastavíte, jak dlouhou chcete trať, jakou obtížnost, kolik nepřátel a tak dále. Poté se už můžete pustit do závodu smrti. Vše bylo průměrné až nadprůměrné, ale to ovládání mě stálo několik nervů. Jízda je natolik citlivá na jakýkoliv pohyb, že dojet do půlky závodu v jedné kupě je přímo zázrak. Pokud při tom ještě musíte mířit, no podpaží opravdu nezůstane suché.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Drticka

Drticka | 12.05.19 v 15:28

rychlost je mi cizí

hajzlos

hajzlos | 28.07.15 v 10:05

to ovládání mě dostává


galerie

NEXUM: Cold Heat NEXUM: Cold Heat NEXUM: Cold Heat

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce