recenze

Monster Park Madness

Monster Park Madness

Máte rádi rychost, cítíte neuvěřitelné vzrušení při náhlém zvýšení hladiny adrenalinu v krvi, či snad rádi stojíte na stupínku vítězů? Pak si zkuste dnešní hru, ale pozor, v reálu to rozhodně nezkoušejte!
Dnes se mi pod ruku dostala velice zajímavá, a hned zkraje mohu říci že skvěle vypadající, hra, pocházející z dílen WildTangent, jenž jsou známí především na poli sharewaru.

Jedná se o na první pohled obyčejnou závodní arkádu na dvou kolech poháněných nikoliv dvou nebo čtyř taktem, ale vlastní silou lidských končetin, tedy simulaci cyklokrosu. Hned po startu se však začnou dít věci, nejenže budete muset "pádit" doslova zběsilou rychlostí ze svahu, abyste vůbec mohli pomýšlet na nějaké solidnější umístění, ale budete se muset velice rychle rozhodovat, kterou cestou se dáte. Ač to tak zprvu nevypadá, podle plánku trasy, tak se celá trať dá projet hned několika způsoby, z nichž všechny vedou k cíli. Během jízdy několikrát pocítíte požitek z volného pádu, kdy najedete vysokou rychlostí na můstek z kterého existuje pouze jediná cesta, přímo dolů. Tady se dostáváme k dalšímu obohacujícímu prvku hry, během onoho pádu totiž můžete dělat s byciklem různé kejkle, pokud při dopadu vše zdárně ustojíte čeká na vás bonus v podobě skóre a mimořádné rychlosti, tzv. boostu. Je také možné projíždět trasu poklidnějším tempem, kdy sbíráte jakési reklamní body a vyhýbáte překážkám, ono najet v plné rychlosti na kládu není nic příjemného (vyzkoušeno i v reálu). Jinak je ale obrovská škoda, že trať je jen jedna, sice vydrží na relativně dlouho, vzhledem k různým možnostem kudy se vydat, jenže i tak je to žalostně málo.

Technickému zpracování není téměř co vytknout, grafika i hudba jsou na opravdu vysoké úrovni, trochu mi vadila všudypřítomná reklama, která se někdy nezobrazila a díky tomu byl vidět pouze bílý flek. Náročnost na hardware je rovněž trošku vyšší, než bych od podobné hry čekal, ale tragédie to naštěstí není. Celkově vzato se jedná o slušnou zábavu v dlouhé chvíli, bohužel jen na krátký čas.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 11:19

text příspěvku

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:49

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

voky15

voky15 | 31.10.15 v 08:19

hra je fajn

Mates | 06.12.07 v 18:19

jsou nejaky dalsi trate ????

mrtim | 10.07.07 v 14:51

no ujde

tichy | 01.07.07 v 07:41

nenabihá setup


galerie

Monster Park Madness Monster Park Madness Monster Park Madness

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce