recenze

Mini Racer

Mini Racer

Již z názvu lze odvodit, že jde o jednoduchý simulátor pro chvíle oddechu. K dispozici máte sice menší množství tras, po kterých se můžete projet, ale věřte, že vám nějakou dobu potrvá, než na nich budete stabilně projíždět jako první cílem.
Od Mini Racera jsem už od začátku nečekal žádné zázraky, ale byl jsem mile překvapen, když mi v menu zahrál Public Domain. Je vidět, že autor má na hudbu dobrý vkus, ale bohužel tu kvůli ní nejsem a musím posuzovat samotnou hru. Menu už na pohled nebylo tak perfektní jako hudba a příliš obsáhlé taky ne.

K dispozici máte dva základní režimy. Single player proti bootům a Multiplayer. Dále je možné navolit si, kde proženete váš automobil, zda pojedete ve dne, v noci atd., prostředí a na závěr barvu vašeho vozu. Poté vám již nic nebrání v tom, abyste se vydali změřit své řidičské schopnosti se slušným počtem protivníků. Vůz se na silnici chová celkem realisticky, i když bych za to samozřejmě ruku do ohně nedal. Na tak jednoduchý simulátor to však jde.

Postupem času si bohužel budete myslet, že jezdíte stále po té samé trase, míjíte ty samé vozidla a ona to bohužel bude skutečnost. I když si navolíte dostatečně odlišné věci, příliš se toho nezmění. To i v případě, že se na hru koukáte z několika pohledů, které jsou k dispozici a nebo z pohledu vašich protivníků. Hra je sice poměrně rychlá, protivníci nejsou zrovna špatní řidiči, ale časem dojdete k naprostému stereotypu. Grafika je průměrná, hratelnost taktéž a zvuk lehce pokulhává. Zkrátka Mini Racer.

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

60 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Mini Racer Mini Racer Mini Racer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce