recenze

Mini-cars racing

Mini-cars racing

Bzučící motůrky malých autíček na ovládání, tratě sestavené ze všeho, co je po ruce, od psacích potřeb po nádobí, ano, je to tak. Snad všichni si při úvodní větě vybaví Micro Machines, které si svým námětem dobyly mnoho srdcí malých závodníků. Dnes je pro vás připraven zdařilý klon této legendy.
Budete řídit barevné autíčko, které si vyberete (celkem vám bude nabídnuto 5 „sporťáků“) a pustíte se do zábavných strkanic v prostředí, které se naskytne.
Samozřejmě si můžete vybrat obtížnost, se kterou celou hru pojedete. Postupujete z levelu do levelu a prostředí se stále mění. Po trati můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou vyhrát, ale i nevýhody, jako je obrácení šipek, což mně činilo velké problémy.

Na zajetí každé úrovně dostanete určitý čas a když nestihnete dojet, ubere se vám život a můžete se pokusit dokončit trať znovu. Jak daleko se dostanete? Skóre můžete odesílat do celosvětových tabulek a samozřejmě je porovnat s ostatními.

Naprosto bezvadná hratelnost, krásná grafika a výborný hudební doprovod, to vše vás prostě nepustí od počítače. Hra je sice hlavně určena menším dětem, ale věřte, že dokáže pobavit všechny věkové kategorie, vždyť snad každý má nějaký vztah k autíčkům na ovládání.
Co dodat? S chutí do toho…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

NADĚJE

NADĚJE | 08.01.15 v 06:22

jede jede autí :)

razzorr23 | 30.04.08 v 22:32

!!!! Pozor, tato hra chce pri instalaci do netu a zacne vam do pocitace stahovat virus !!!!!

kdg | 22.11.07 v 16:41

Mycity play mi pridalo ikony na plochu o které nestojím a i nejaky soft ktery bezi dole v rohu. Nejde ani vypnout. ;-(
Hra samotná mě zamrzla při spuštění ale to bude spíš chyba u mne.

Triple T | 25.09.07 v 17:47

Incro: Ja jsem hral hodne verzi Micro Machines (prvni dil nevyjimaje), ale zadna z nich nemela tak odflaknutou fyziku, jako Mini-cars Racing.
Pokud jde o MM1, jejich slabou strankou byly, pokud si dobre pamatuju, reakce na kolize. Ta hra byla ale jasne zalozena na (memorovani trati a naslednem) bezkoliznim jezdeni, zatimco MCR nuti hrace pouze mit obstojny cas a (to hlavne) sesbirat co nejvice bodu (tedy zadne pravidlo nenaznacuje, ze by se mel hrac za kazdou cenu vyhnout veskerym kolizim).
Kvalita fyzikalniho enginu rozhodne neni "the" (obecny) rozdil mezi komercni a free hrou (mimochodem je spatny napad uvadet jako priklad MMV4 a MM1, tedy dve komercni hry) - staci se podivat na takove GeneRally.
A abych pravdu rekl, nove MMV4 nejsou moc jinde - maji porad dost hroznou fyziku, i kdyz od Drive to Survive je videt zlepseni.

Incro | 24.09.07 v 19:21

No... Já jsem hrál pouze MicroMachines1 - to už je hodně dávno a pamatuju si že mě to sice na chvíli zaujalo, ale fyzika nestála za nic... U nových MMV4 to už je určitě úplně jinak, ale to je právě rozdíl mezi komerční a free amatérsky udělanou hrou...

will | 24.09.07 v 16:16

adela ahoj

Triple T | 23.09.07 v 21:42

Incro: U _zadne_ hry, ve ktere hrac primo ovlada nejaky objekt, neni od veci mluvit o fyzice. Noc stravena pokusy o zapis do nejake tabulky se neda srovnavat s noci stravenou primym kontaktnim zavodenim s prateli.
Uznavam, ze kdyby zvuky mely vyvazenou a stalou hlasitost, povazoval bych je za uchazejici. Stiny bych nezkoumal, kdyby tak neskutecne nebily do oci (tahle chyba ve vykreslovani je ale u amaterskych projektu pomerne obvykla).

Incro | 23.09.07 v 08:55

Sám nevím na jakém rozlišením jsem hru hrál (už to nějaká ta chvíle je...), ale jsem si jist, že to nebylo 640x480...
Navíc... Je opravdu nutné u hry běžet na rozlišení 1280x1024?
TripleT: To je pokus o vtip mluvit u MicroMachines o fyzice? Multiplayer sice dostupný není, ale zase můžeš srovnávat své skóre s jinými hráči na internetu...
Odfláknuté zvuky? Už jsem tedy zažil o hodně horší, a upřímě - opravdu při hraní této hry zkoumáš stíny?
Pop-upy jsou u her z dílny MyPlayCity běžné, omlouvám se, že jsem to zde neuvedl, od teď na to budu myslet :)

Petoch | 15.09.07 v 22:44

ujde ale MICRO MACHINES V4 sou v multaku nejlepci!!!!!!!!

Triple T | 15.09.07 v 19:52

větvička: Tak to bude hadam spis tou barevnou hloubkou, ja tu hru spoustim z desktopu 1280x800(x32@60).

větvička | 15.09.07 v 16:47

defluo: ne, ale ta hra nejde spustit (alespon me) kdyz mam ve woknech nastavene vyssi rozliseni nez podporuje, jen vyskoci prohlizec a chybova hlaska kde mi radi ze si mam prepnout rozliseni a kvalitu barev...

Triple T | 15.09.07 v 15:40

>- nic!
Co ta priserna fyzika? Absence multiplayeru (ktery by mel byt pro hru ve stylu Micro Machines klicovy)? Odflaknute zvuky? Nezvladnute stiny? Opakujici se trate behem arkadove kampane, kterou jde prohrat (na stredni obtiznost) snad jen kvuli chybam v enginu (ma oblibena: otoceni smeru jizdy trati behem hry a bez varovani)? A samozrejme pop-upy pro uzivatele IE. No jo, "naprosto bezvadnou hratelnost" si opravdu predstavuju jinak.
větvička: Na mem pocitaci dava hra na vyber rozliseni 640x480, 800x600 a 1024x768. Defaultne se spousti v 640x480 okne.

defluo | 15.09.07 v 12:44

větvička : to ty menis rozlisenie vo windowse pred spustenim kazdej hry, ktora nepodporuje 1280x1024 ? :DDD
ono sa ti to totiz prepne automaticky iba v tej hre, vo windoswe nemusis nic menit...

Bafusa | 15.09.07 v 10:07

Jsem rád, že mé předchozí připomínky nezapadly a že v recenzi je zmíněna možnost uložení highscore na internet :-))

Marian | 15.09.07 v 08:47

K minusům - ano, na první pohled to nevypadá příliš logicky, ale redaktor má plné právo dát dle svého subjektivního pocitu hodnocení jaké chce (nicméně riskuje všetečné dotazy :-))
Hry od Myplaycity vždy checkují stránku výrobce (máme jich zde hodně, v několika recenzích je to již uvedeno), o tom rozlišení - pokud to nejde, pak to nejde a nikdo s tím nic neudělá... Jinak hra běží dobře v nižším rozlišení, je hratelná a člověk se u ní nenudí. Být tebou, tak se na chvíli přepnu na nižší rozlišení a užiji si to... ale to je jen můj subjektivní pocit, co bych udělal já... :-)

větvička | 15.09.07 v 08:40

jestli ta hra nema zadne minusy tak proc ma jen 87% proc v recenzi nebo v minusech neni napsane ze pri kazdem spusteni hry se zapne IE se strankou vyrobce ? a ze nejde spustit v 1280x1024 rozliseni ? (nejde mi o to v jakem rozliseni hra pojede, ale kvuli jedne hre si nebudu menit rozliseni ve woknech) ani nevim v jakych rozlisenich spustit, jde nezkoumal jsem to, radsi jsem tu hru odinstaloval....


galerie

Mini-cars racing Mini-cars racing Mini-cars racing Mini-cars racing Mini-cars racing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce