recenze

Meteor Alert Excalation

Meteor Alert Excalation

Meteor Alert Excalation je vskutku zajímavým závodním titulem, který jistojistě potěší příznivce rychlých adrenalinových závodů s futuristickými vozítky. Pokud máte rádi rychlost zdatně přesahující tachometr běžného vozidla, neváhejte ani vteřinu!
Díky za každý nový závodní titul, chtělo by se říct, podíváme-li se na nově vydané freewareové simulace rychlých kol. Je jich málo, a když už se nějaký najde, většinou stojí za starou belu. Meteor Alert Excalation je tak trochu výjimkou. Jednak se jedná o příjemně originální a netypický titul, jeho nesporné kvality pak také rozhodně nemůžeme přehlédnout…

O co vlastně jde? Meteor Alert Excalation staví na velice jednoduchém konceptu, který je však vypilován takřka k dokonalosti. Do rukou se vám dostane jakési podivné futuristické vozítko, s nímž se ocitáte na dlouhé (nekonečně dlouhé a bez zatáček) silnici. Váš úkol je jednoduchý – musíte se po této silnici snažit dopravovat stále dál a dál, a přitom nenarazit do připravených překážek, či nespadnout ze silnice dolů. A můžete nám věřit, že když mluvíme o rychlosti, máme na mysli vskutku pořádně rychlou jízdu, tu a tam zdatně doplňovanou turbem!

Ačkoliv titul staví na značně (!) jednoduchém konceptu, sami se budete divit, jak moc je zábavný. Povedenou hratelnost pak potvrzuje pěkná grafická stránka hry (příjemný 3D kabátek je samozřejmostí) a dostačující zvuková kulisa. Nemůžeme než doporučit!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Meteor Alert Excalation Meteor Alert Excalation Meteor Alert Excalation Meteor Alert Excalation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce