recenze

Mercedes CLC Dream Test Drive

Mercedes CLC Dream Test Drive

Parádní arkádové závodění v duchu testovacích jízd ve voze Mercedes Coupe je přesně to, co člověk po náročném dni potřebuje. Račte se pohodlně usadit, protože jízda vašeho života na vás čeká právě teď.
Nebudu chodit dlouho kolem horké kaše, neboť je vcelku jasné, že tato hra se skutečně povedla. Začnu tím čeho si nelze nevšimnout, ano řeč je o grafické stránce hry. Nemohu říci, že bych doposud neviděl lepší grafiku, to ne, ale na freeware poměry se rozhodně jedná o vysoký nadprůměr. Hlavní zbraní jsou zde všelijaké světelné efekty, ale pak je zde ještě jeden detail, kterého si povšimnete až během vaší první jízdy. Jak už bývá kolem závodišť zvykem, cesty jsou na určitých místech, zvláště v zatáčkách, lemovány pneumatikami. Na tom by nebylo nic zvláštního, jenomže zde se nejedná o tupou texturu, ale reálně se chovající pneumatiku, kdy jakmile do ní narazíte, nejen že se rozletí na různé strany, ale ještě vás odrazí, detail který opravdu potěší. Nyní se však vraťme ke hře samotné. Celkově je pro vás připraven pouze jediný vůz, ale nezoufejte, můžete si jej lehce poupravit (barva, disky kol). Dále pak jsou zde čtyři okruhy, které se odehrávají v městské scenérii, přičemž dva jsou ve dne a dva v noci. Proti vám jede ještě pět počítačem řízených závodníků, ale nejsou nikterak neomylní a tak se sami dost často dostávají do prekérních situací a bouraček. Zde vidím asi nejpodstatnější chybu a sice model poškození vozu, který ve hře prostě chybí, což je neuvěřitelná škoda vzhledem k parádnímu využití fyzikálních vlastností v detailech jako jsou již zmíněné pneumatiky, či oplocení, značky a další drobnosti. Hra obsahuje dva módy, jeden je klasická volná jízda jen tak pro radost a druhý je klasickou časovkou s tím, že svůj výsledek můžete presentovat na internetu. Nevím jak vám, ale mě tento arkádově pojatý závodní počin sedl a docela slušně jsem se u něj bavil, takže nemůžu hodnotit jinak než nadprůměrně. 3, 2, 1, start!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

GHFGJ | 13.08.09 v 23:32

JAK SE TO SPOUŠTI

zzzuuuuuuu | 15.06.09 v 12:24

ahojky lidičky je to super hry až na to jedno auto!

BarunkaM | 16.04.09 v 17:01

jak se to spuští?

ondra zima | 20.02.09 v 14:36

jak tuto hru spustit

Pepa | 18.02.09 v 17:54

Super

jarda | 02.02.09 v 20:18

chci hrat

Ladikkk | 30.01.09 v 09:41

jupi

nao$ | 10.10.08 v 21:01

R$ nao

vc aff

=X


galerie

Mercedes CLC Dream Test Drive Mercedes CLC Dream Test Drive Mercedes CLC Dream Test Drive Mercedes CLC Dream Test Drive Mercedes CLC Dream Test Drive