recenze

Maximum Racer II

Maximum Racer II

Proleťte se ve futuristickém prostřed a bojujte s časem, který vám neúprosně běží. Závodní hra, která se nejspíše nezapíše do dějin, ale několik minut nudy stoprocentně zničí.
Nebudu chodit kolem horké kaše. Maximum Racer II je fajn hra, ale prostě tomu nějaké věci chybí. Jedna se sice o slušně vypadající 3D závod, ale veškerá volnost je minimální kvůli velmi těsnému koridoru dráhy a samotná náplň je vlastně pouze ježdění dokolečka. Hudba je ale dobrá a společně s grafikou patří mezi to nejlepší, co ze hry dostanete. Ještě mně mírně vadila jazyková bariéra, sice pochopíte, co musíte dělat (částečná lokalizace), ale některé popisky stále zůstávají v japonštině. Pokud bude nějaká verze s multiplayerem, určitě po ni šáhněte, jinak hra dokáže začít nudit po takových 10 minutách. Ještě doplním ovládání – akcelerace SHIFT, pohyb ŠIPKY.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:55

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

frodopipin

frodopipin | 09.02.16 v 07:24

super hra

hajzlos

hajzlos | 28.07.15 v 10:03

ujde


galerie

Maximum Racer II Maximum Racer II Maximum Racer II Maximum Racer II

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce