recenze

Mad Tracks

Mad Tracks

Nemáte chuť si zazávodit ve slušivé gamesce? Pojďte vyzkoušet své schopnosti a natřete to celému světu! Záleží jen na vašem umění dobře ovládat auto ve vysokých rychlostech- a samozřejmě na štěstí!
Hned na úvod, abych pak nekazil případné kladné emoce, musím podotknout, že Mad Tracks je sice freeware ale jen s jedinou tratí. Jedná se tedy o jakousi formu demo verze. Proč o jakousi, to dopovím dále. Do značné míry toto omezení determinuje a omezuje požitek ze hry, ale neničí ho. A nyní už bez zbytečných řečí šup na to.

Jak z názvu vyplývá, bude se jednat o závodní hru. Nebudete ale soupeřit s například počítačem ovládanými soky nebo nějakým kolegou na jednom počítači, ne. Přesto nebudete o princip soupeření ochuzeni ani zde. Souboj svedete totiž na dálku se všemi, kdo Mad Tracks mají. Stačí k tomu jednoduchá věc: odeslat své výsledky přes internet a můžete se podívat, jak na tom v porovnání s konkurencí jste. Díky tomu, že jde jen o jednu trať, můžete vypilovat své umění do maxima. Na druhou stranu je otázka, jak dlouho vás to bude bavit.

A co na vás na trati čeká? Nebude to totiž čistě jen klikatá silnice. V těch nejhorších zatáčkách bývá rozlitý olej, který rozhodně nepřispěje k rychlosti, a navíc narazíte na různé bonusy- malusy. Jsou označené čtverečkem s otazníkem, co ukrývají, se dozvíte až po jejich sebrání. Každopádně to může honbu za rekordem také znepříjemnit. Hlídat je nutno ukazatel vypětí motoru, dlouhodobá námaha (například snaha „rozhulit to“ v olejové louži) může vést k jeho poškození. Na konci je třeba si dát pozor, kam po velkém skoku spadnete- cílem je terč, jehož body vám mohou naopak pomoci.

Co se týče technického zpracování, je na poměrně slušné výši. Grafika je docela hezká, na vše nahlížíte z ptačí perspektivy. Doprovodná melodie i zvuky jsou slušivé. Jediným, a řekněme si na rovinu, že značným, mínusem je ono omezení na jedinou trať. I přesto si ale myslím, že většinu z vás tahle gameska určitě pobaví, byť to nebudou hodiny.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

jako | 09.12.14 v 22:30

hnus


galerie

Mad Tracks Mad Tracks Mad Tracks

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce