recenze

Holo Cube

Holo Cube

Což takhle zazávodit si ve veliké aréně s PC nebo po síti s kámošem a pořádně si na soupeře zastřílet laserem? Právě tohle bude náplní gamesy Holo Cube. Slušná hratelnost a dobrý nápad, dost prostoru a multiplayer navíc, no nač ještě čekáte?
V téhle hříčce se objevíte v obrovské holografické aréně a v ní nebudete sami. Budete hrát proti několika soupeřům, střílíte po nich laserem a snažíte se jich co nejvíce zničit a zároveň zůstat naživu. Každý má nad sebou stav zdraví. Laser se postupně vyčerpává, ale můžete si jej stejně jako stav zdraví dobít sebráním bonusů, kterých je zde spousta. Hlavní předností je zajímavé provedení a celkem solidní zábavnost. Také interakce s prostředím není k zahození. Slabší stránku bych viděl v ovládání, konkrétněji v otáčení. A také je docela obtížné trefit se do rychle se pohybujícího terče.;) Můžete ale hrát i po síti, takže vřele doporučuji tento kousek vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Bosf | 27.12.06 v 17:37

Neznam.Ale da se hrat i po netu nebo ne?A admini Multiplayer tam je!

cichlasoma | 26.12.06 v 13:00

No to teda zkus G-Sector, jestli to neznas... Ale pod XP mi tam jde projizdet nekterejma objektama, coz me stve, jinak by to byla asi nejlepsi hra ze vsech fps a podobnejch (je to teda 3rd person), co jsem kdy videl. :-)

Bosf | 25.12.06 v 19:29

JE TO TA NEJLEPŠÍ HRA CO JSEM ZATÍM HRÁL ZA TENHLE ROK!Jen tak dál.


PS:Kromě GTA:San andreas ale to taky omrzí HC ne!


galerie

Holo Cube Holo Cube Holo Cube

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce