recenze

Galaxy Racing

Galaxy Racing

Galaxy Racing je svou náplní takovou malou jehlou v kupce sena - vyskytují se v ní našlapané vesmírné stíhačky, zbraně i ammo, tedy prvotní jevy nejrůznějších vesmírných rubanic. Nenechte se ale opít rohlíkem, přátelé - tentokrát jde o slušně odvedené závody. :-)
Tato závodní blbinka sice není vůbec originální a neotřelé nápady očividně nechala někde ve vlaku, nicméně přesto jde o poměrně komplexní, profesionálně zpracované dílko. K dispozici dostanete vesměs klasické zbraně a power-upy, o jejichž důležitosti a významu je jistě zbytečné dále diskutovat. Co hru vykoplo docela vysoko je audiovizuální zpracování, které je stylové, přehledné a nenáročné. Co se týče vašich virtuálních oponentů, nedá se říct, že by byli extra chytří či naopak extra tupí - Galaxy Racing je vybalancován tak, aby si bez větší frustrace zapařil vesměs každý.

Ačkoliv hra sama o sobě není z nejtrvanlivějších a po dobu hraní vás nijak výrazně nemotivuje prodírat se dál a dál (pokud tedy nepovažujete nějaké internetové hi-score za adekvátní motivaci :)), určitě se nejedná o zavrženíhodný a odkopnutelný kousek. ;) Směle stahujte...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Galaxy Racing Galaxy Racing Galaxy Racing