recenze

Ford Supercar Challenge

Ford Supercar Challenge

Po delší době vám přinášíme další závodní hru, která vyniká zejména svým zpracováním. Z názvu je vám jistě zřejmý fakt, že k dispozici budete mít vozidla značky Ford. Závodních okruhů je celkem dost, takže nudit se rozhodně nebudete.
Hry, obsahující reklamu na určitý produkt, se v poslední době stávají velmi rozšířené. Ne, že by hráči toužili přímo spatřit samotnou reklamu, ale díky tomu, že jsou tyto gamesky financovány velkými společnostmi, které na tom pak profitují, vynikají tyto hry především v oblasti technického zpracování. I dnešní Ford Supercar Challenge patří do stejné kategorie her.

Mnohé je patrné již z názvu, kde jasně dominuje slovo Ford. Jde o známou společnost, jež se po světe proslavila výrobou dopravních prostředků. Jistě vám tedy nemusím nějak zvlášť zdůrazňovat, že dnešní počin bude spadat do kategorie závodních her. Dominantou tohoto titulu jsou okruhy, které jsou si ovšem bohužel dosti podobné. Co se týče vozů, tak ty jsou zde celkem tři. Zpočátku ovšem budete mít k dispozici pouze Ford Focus. Postupně si pak můžete odemknout americký Mustang či pomalu legendární Ford GT. S těmito exempláři pak můžete předvést své řidičské umění. Většinou půjde o to dojet v co možná nejkratším možném čase do cíle či porazit své soupeře, kteří se na okruhu čas od času objeví. Někdy bude potřeba vyhrát šampionát, za který si nejen zpřístupníte již zmíněné další vozy, ale i nové prvky a poté pak můžete bez problémů měnit si barvu vozu, zkrášlit kola či namontovat spoilery, což jistě potěší každého příznivce motorismu.

Bohužel hra má podobně jako nedávný The 24 Countdown Game jednu nevýhodu, a to tu, že je spustitelná pouze na prohlížeči Internet Explorer. Kliknete-li navíc na download, budete se muset nejprve zaregistrovat, což je samozřejmě zcela zdarma. Teprve potom si můžete vychutnat samotnou hru, která je velmi příjemná a slušně hratelná. Máte-li tedy tento žánr rádi, pak si tento počin dopřejte, neboť se doopravdy budete skvěle bavit!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

^DieGoOo_ | 29.04.09 v 15:15

ten odkaz je na stránky Fordu, ale já chci stáhnout tu hru !!!! ADMINI OPRAVTE TO !!!

pepa | 18.11.07 v 18:27

ale celkově nic moc
docela dobry

petrm1234 | 23.05.07 v 15:48

nak to nefacha dejte sem nakej normlni odkaz na stahnuti

fantomas | 12.07.06 v 20:57

kdyz kliknu na download tak me to hodi na stranku kterou nech ci co mam tedy delat? prosim pomozte hned dik.

Marek Václavík | 02.07.06 v 17:20

přispívám vám tuto hru

nasterkargiros | 09.11.05 v 20:34

Nějak to nefacha

Radek Tomášek | 28.07.05 v 08:59

Ano, registrace je samozřejmě zcela zdarma, viz. poslední odstavec v recenzi. ;) Slouží pouze k vytvoření jakéhosi hráčského účtu, kde se ukládají potřebné údaje z průběhu hry...

Dave | 28.07.05 v 00:10

Screeny vypadají slušně. Ta registrace na stránky se hrou je zdarma?

ondrej | 25.07.05 v 21:15

ked kliknu na download hodi ma to na stranku, ktoru mi Internet Explorer nechce nacitat.Prosim pomos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§!

Josef Čapajko | 23.07.05 v 22:19

Bezva stránka.


galerie

Ford Supercar Challenge Ford Supercar Challenge Ford Supercar Challenge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce