recenze

Force Leader S2

Force Leader S2

Hráli jste už násilnický závodní simulátor, kde rychlost nemá své hranice? Vydejte se na silnici plnou překážek s nadpozemsky rychlým automobilem a vyzkoušejte, jak dlouho vydržíte v naprosté rychlosti aniž byste vaše auto poškodili!
Máte rádi závodní simulátory? Race Game, Racing Dynamics - pokud si vybavíte tyto hry, můžete bez rozmyšlení vyslovit spokojenost? Ne freeware poměry určitě ano. Mezi ně se však dnes nezařadí další parádní titul, nýbrž trochu šílená hra, co patří spíše někam mezi flashovky. O grafice tedy už nemusí být zmínka, ta je jasná. No a je už jen na váš, zdá se rádi koukáte na flashové výtvory, které jsou někdy až neskutečně ujeté. :)

Úkol hry je stejně jako u většiny flashovek velmi prostý. Po spuštění hry se dostanete na zvláštní silnici, kde se nachází několik druhů překážek. Úkolem těchto překážek je co nejvíce vás zpomalit a poškodit vaše vozidlo, takže byste se jim měli pochopitelně vyhýbat. :) Z překážek se budete nejméně zajímat asi o značky, které vám tolik neublíží. Je to sice trochu hrubé, ale ani o lidi stojící na vozovce se zase tolik zajímat nemusíte, neboť vás též příliš nepoškodí. Dostáváme se tedy k těm horším překážkám, kam patří stromy, automobily a čemu byste se opravdu měli vyhýbat jsou velké modré sloupy, které vás přesunou na skoro nejnižší rychlost, kterou pak musíte určitou dobu nabírat, než se stanete opravdu rychlými.

Ze začátku se lze překážkám bez problémů vyhýbat, rychlost však stále stoupá, čehož si při hraní nepochybně všimnete a měli byste pomalu zbystřovat. V případech, kdy proti vám stojí dvě překážky a do jedné to už musíte napálit, tak je jasné, co byste měli volit. Mimo běžného zrychlení je k dispozici i turbo, které vás ve chvíli kdy po něm přejedete vystřelí vpřed s zvýší tak několikrát vaší rychlost. Není to však tak jednoduché, jak to vypadá. Míst, kde se nachází turbo, je celkem dost, ale většinou je před nebo za nimi překážka typu modrého sloupu. Ne však pokaždé.

Myslím, že se nám opět dostala do rukou hra pro chvíle nudy. Force Leader S2 je rychlá a zábavná hra, ke které se asi nebudeme vracet, ale najdou se chvíle, kdy se nám bude hodit. K hodnocení zbývá už jen podotknout něco o hratelnosti, která je senzační díky ovládání myší, které je rychlejší a jednodušší než na klávesnici. Bavte se. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

matěj | 20.10.04 v 09:53

zughuognogntruignuioniorunioniotz


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce