recenze

Fiat Panda Fun Racer

Fiat Panda Fun Racer

Dobře se připoutejte a užijte si skvělou atmosféru automobilových závodů, které rozhodně stojí za hřích. Chcete-li se podívat podrobněji na Fiat Panda Fun Racer, račte vstoupit.
Zdali ještě nemáte řidičský průkaz a rádi byste jezdili autem, ale rodiče a hlavně zákony vám to zakazují, nezoufejte, nejen pro vás bude totiž dnešní výborná hříčka Fiat Panda Fun Racer. Snad neprozradím až tak velké tajemství, když řeknu, že se jedná o automobilový simulátor, Takže si zapněte pásy a otevřete oči, závod startuje.

Není to však hra, která by se držela klasických pravidel daných pro tento žánr. Za volantem sedět budete, dokonce pojedete i po silnici, ale asi největší rozdíl od zažitého je na první pohled podle screenshotů jasný - váš stroj vidíte z ptačí perspektivy. Setkali jsme se s tímto již u GTA a GTA 2. Hned jak si tuto skutečnost osvojíte, nebude pro vás problém skočit přímo do soutěže. Ano, ve Fiat Panda Fun Racer lze vyzkoušet své kvality v koloběhu závodů. Nečekejte ale nějaký zázrak, tratě jsou tu pouze tři, tudíž se moc nevyřádíte. Je patrné z názvu hry, že do své péče dostanete Fiat Panda, nemusíte mít ale strach, že by snad tento stroj zcela neotestoval vaše jezdecké kvality. Hned po prvním, alespoň trochu úspěšném závodě, si můžete auto vytuningovat.

Do jaké míry záleží na počtu posbíraných bonusů, které se vyskytují na trati. Mimo to lze sbírat i banány či připínáky, jimiž se zbavíte dotírajícího soupeře co by dup. Abyste si maximálně užili svou jízdu, doporučuji zapnout si veškeré efekty, které jsou opravdu vydařené. Mluvím konkrétně o písku vznášejícím se za vaším vozidlem nebo o stopách pneumatik. Ani vlastníci sítě nepřijdou zkrátka, Fiat Panda Fun Racer podporuje „network game“. Nemáte-li to štěstí a nejste s nikým připojeni, můžete alespoň své výsledky publikovat na internetu.

Fiat Panda Fun Racer je jedna z těch gamesek, které se rozhodně vyplatí stáhnout. Možná si řeknete, že 6.8 MB je přeci jenom dost, je to ovšem daň za skvělou grafiku, kterou hra oplývá. Stejně tak zvuk je obstojný, i když svého vizuálního kolegu nepředčí. Přes tuto veškerou propracovanost se nemalý nedostatek dostavil a to zmiňovaná neúčast multiplayerové hry na jednom PC. Zábavné soupeření s kamarády si tedy na vlastní kůži zkusí pouze pařani se síťovým připojením.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Bush | 18.01.09 v 21:10

cus..hele nevíte jak to jde hrát s kámošm přes net...zkouseli jsme to ale nak jsme se nanašli.

Spúra | 07.01.09 v 17:41

Touto hrou se mi splnil sen:-D

Kahi | 04.09.04 v 23:32

po grafické stránce velice kvalitní hříčka, ale bohužel jí chybí to, na čem všechny závody stojí - fyzikální model a umělá inteligence. nebýt banánů a hřebíků, tak kdoví kde by byla hratelnost :-/. na webu hry se daj stáhnout další okruhy a typy závodů. to by bylo tak vše. ale na 90% to u mě určitě nemá.

Marik | 17.02.04 v 18:55

Fakt skvely i grafika!!! :-)

Michal Koudelka | 07.02.04 v 14:45

Je to dosti Velka smazba a royhodne stoji za stahnuti

tata | 06.02.04 v 19:48

DOCELA TO UJDE


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce