recenze

Ferrari Virtual Race - Training Session

Ferrari Virtual Race - Training Session

V dohledné době se mi nejspíš nepodaří zasednout za volant skutečného Ferrari, tak se alespoň mohu pokochat pohledem na červeňoučký sporťák, který spolu s ostatními krouží po trati, ve světě virtuálním. Zvolte si jeden z modelů, barvu a můžete se projet taky :-).
Máte-li pár chvilek, vyzkoušejte si jízdu ve světoznámé značce.

Vaši závodní jízdu si musíte nejprve nastavit. Takže si zvolte počet kol, oponentů i to, jestli tam budou auto stejná, či odlišná. Také několik obtížností určitě není na škodu, když vezmeme v potaz jednu věc – je tu jen jedna trať. Dost málo. Tento titul jako by byl jen prolog. Z tohoto pohledu se tedy jedná o poměrně krátkou záležitost.
Částečně jste kompenzování slušnou 3D grafikou a modely auťáků a také jízdou samotnou. Nevím, jak se chová klasické Ferrari, ale rozhodně nemůžete vjet do zatáčky s cihlou na plynu, respektive na šipce vpřed. Pak se těšte na to, že skončíte parádním nárazem v bariéře (a z opakovaného záběru si to můžete zopakovat :-)). Požitek ze závodu si můžete vychutnat z několika úhlů pohledu, včetně kabiny řidiče.
Nejsou to žádné dlouhé závody, ale pár kol jistě absolvujete se zájmem a porazit soupeře na obtížnost „hard“ nebude žádná brnkačka. Už jen z hlediska citlivějšího jízdního modelu. Tak se hezky usaďte do vozidla a… jedééém.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

gejrm | 15.03.15 v 11:49

momoc dobráhra

gejmr | 15.03.15 v 11:48

dobrá hra


galerie

Ferrari Virtual Race - Training Session Ferrari Virtual Race - Training Session Ferrari Virtual Race - Training Session Ferrari Virtual Race - Training Session

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce