recenze

Fast Boats

Fast Boats

Představte si, že se ocitnete někde u moře, je vedro a krásné počasí a vy dostanete nabídku zúčastnit se závodů na člunu. Nebrali byste to? Totéž vám nabízí i tahle gameska- a to v poměrně dobrém provedení.
Rychlé lodě. Název evokující závody na prosluněném pobřeží, spoustu napětí, radosti a zklamání. Ale spíše té radosti. Co si budeme nalhávat, při letních vedrech nám většina činností spojených s vodou připadá velmi příjemná. Mně nezbývá než dodat, že název tentokrát nelže.

Jako řidič člunu se dostanete do ne právě širokého kanálu a vaším úkolem je ve stanoveném limitu dojet do cíle etapy. Takže na to pěkně šlápnete. Jenže do cesty se vám budou plést nejrozličnější nástrahy v podobě rybářských lodiček, jiných korábů, které, aby vám věc ještě ztížily, začnou před vámi dělat manévry, aby je nebylo tak jednoduché předjet. Nemusím dodávat, že náraz znamená ztrátu jednoho ze tří životů. Potkáte však i předměty, jež vám budou pomáhat- odrazové můstky, bodové bonusy apod. Když nevyčerpáte celý čas na cestě k cíli, bude vám ten zbytkový přičten v podobě bodů. A můžete pokračovat druhou etapou, která bude samozřejmě složitější. Svůj závěrečný bodový účet můžete poslat do světové srovnávací tabulky.

Grafika není nijak oslnivá, závody sledujete z ptačí 2D perspektivy, ale není to zase žádná děs vzbuzující hrůza. Tvrdá doprovodná melodie vás možná bude inspirovat k lepším výkonům, tím si však nejsem až tak jist. Každopádně- pokud si chcete zazávodit v rychlých člunech, máte skvělou možnost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Fast Boats Fast Boats Fast Boats