recenze

Die Teppichklinik

Die Teppichklinik

Zajímá vás, jak to chodí ve firmě, která čistí koberce? Tak vyzkoušejte Die Teppichklinik, kde se vtělíte do role dopravce a budete mít za úkol rozvážet koberce klientům firmy. Jedná se rozhodně o velmi zajímavou a relativně zábavnou hru… Rozhodně stojí alespoň za vyzkoušení!
Němečtí vývojáři z Outline Development pro nás připravili zajímavou freewarovou hru Die Teppichklinik, kde je použit zajímavý motiv – vaším úkolem totiž bude rozvážet koberce do domácností lidem, kteří si ve vaší firmě nechali koberce vyčistit. Teoreticky byste ve hře mohli rozvážet cokoliv, ale rozvozem koberců je určitě unikátní a vryje se tak jistě lépe do paměti.

Váš úkol v této hře již byl napsán – pracujete jako řidič u čisticí firmy. Čekáte, dokud někde nezazvoní telefon. Jakmile jej uslyšíte, rozjedete se za svým zákazníkem a vyzvednete jeho špinavé koberce. Dojedete do firmy, kde proběhne vyčištění a zase jedete za zákazníkem vrátit mu jeho vyčištěnou zakázku. To vše musíte stihnout za pět minut. Za splnění úkolu potom získáte bodové ohodnocení a vaším cílem samozřejmě je: nasbírat co možná nejvíce bodů. Zpočátku sice máte dostatek času - v prvním kole musíte obsloužit pouze jednoho zákazníka – ale čím dále postoupíte, tím více se zvyšuje obtížnost a počet zákazníku. V pokročilejších kolech tedy musíte jezdit rychle a také opatrně, protože na cestách čekají nástrahy ve formě malých bloků, a pokud na ně najedete odečte se z vašeho skóre deset bodů.

Die Teppichklinik je zajímavou, zábavnou hrou, která je zpracovaná na freewarovku na velmi dobré úrovni. Grafika je vynikající a nemá snad jedinou chybičku. Téměř každý objekt vrhá i stín, což lépe vykresluje celkovou atmosféru hry. Hrající hudba se k této hře plně hodí. Hudba je zde zpracována formou autorádia, jak si můžete všimnout na panelu dole vlevo obrazovky, vy ho můžete zeslabit nebo úplně vypnout. Příjemné je rozhodně, že pokud radio vypnete a znovu zapnete, spustí se sice stejná stanice, ale hraje už jiná hudba. Jediný problém bych viděl v ovládání vozidla, při větší rychlosti je téměř neovladatelné a zasekává se skoro o každý obrubník. Ale i přesto si Die Teppichklinik zaslouží pěkných 70%...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

melipa | 04.12.04 v 20:19

tato hra je už minimalne 1.5roku stara, je v nemcine, desna ovladatelnost + nuda!!!!


fuj, fuj....


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce