recenze

Desert Derby

Desert Derby

Že jsou studenti se zámořského DigiPenu šikovnými developery a jejich zkouškové produkty nezřídka perlí, jsme se mohli přesvědčit už nesčetněkrát. Je tomu stejně i s Desert Derby, závody jeepů kdesi uprostřed Sahary? Čtěte dále.
Auta, vraky a koráby, to hráčskou populaci táhne odedávna. A co teprve, když jsou Freeware a trojrozměrné? Juchich, mlask... Bohužel, ne vždy se přidá hratelnost. V této pár let staré semestrálce pokročilého studentstva z DigiPenu totiž rozhodně ne vše dopadlo tak, jak mělo a hra se tak kromě fádní (byť ne nějak extrémně zastaralé) grafiky "pyšní" i průměrnou a poměrně chaotickou hratelností, takže žádné adrenalinové pouštní eposy typu Rallye Paříž-Dakar určitě nečekejte.

Nerad bych ale, aby to vyznělo, že máte dnes co do činění s výstavním shitem. To určitě ne. Jde prostě o průměrnou racingovku, která se zřejmě narodila proto, aby z uctivé vzdálenosti zírala na záda pecek typu Arcade Race nebo Maluch Sim. Studenty s DigiPenu byste za tím ovšem nečekali ani náhodou.

stáhnout hru
Jesterka

autor
/ Jesterka

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Standa | 18.09.06 v 19:15

to mi řekněte jak se tam dá hrát pro dva na jednom PC?????


galerie

Desert Derby Desert Derby Desert Derby Desert Derby Desert Derby