recenze

City Racing

City Racing

Vynikající nápad, jak nechat nevybouřené mladíky řádit, aniž by činili sebemenší problémy na skutečných silnicích. V téhle hře totiž dostanou autíčko, veliké město a mohou jet, kam se jim zachce, jakou chtějí rychlostí s jakýmikoliv následky. Kéž by zůstalo jen u takto smyšlených her.
Všichni řidiči, kteří neumíte nic jiného, než machrovat ve svých rychlých fárech, nedodržovat předpisy a balit kočky, pozor! Máte šanci si tohle všechno užít ve virtuální podobě, aniž byste pak museli odjíždět od nehod, při nichž umírají lidé. A pro ty, kteří jsou řidiči slušnými a dobře vychovanými tady mám projížďku po městě bez zábran. Můžete jet, jak chcete. Můžete si zvolit, zda budete řídit dobře nebo jako boží hovádka. Je to jen a jen na vás. Křáp, který totiž k dispozici dostanete, stejně už více zničit ani nejde. Ale to je dobře. Aspoň vám ho nebude íto. Celá hra je koncipovaná tak, aby vyhovovala co možná největšímu spektru lidí. Pokud řídíte slušně, nic se vám nestane a užijete si klidnou jízdu. Pokud se však dopustíte kriminálního činu, jako například sražení chodce na chodníku, máte problém, na zadek se vám přilepí hromada policejních aut a vy musíte prchat. Tak která verze se vám zamlouvá více?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

John | 23.01.11 v 20:32

Super Hra za 5 hodin mám 80 000

honza | 08.06.10 v 17:08

jak to hrat

Ondřej Comancheo | 20.09.09 v 12:46

Nevím čím by to mohlo být, ale hra mi z jakýchsi podivných důvodů nejde spustit, kdyby měl někdo nápad, tak by mohl napsat, čím by to mohlo být. Btw. mám notebook IBM T43, RAM 1024, IntelPentim M 1,73GHz, grafika Mobile Intel 128MB.

Zip | 31.08.09 v 21:41

Chlapi dík za recenze tady ve fóru, pač z té originální jsem se fakt dozvěděl kulové:-D A nebýt tam těch obrázků tak jsem si mohl myslet že je to snad recenze na DOOM freeware:-D

jonasek | 25.08.09 v 08:17

Tak to s recenzí dopadne kdyz k ní pustíte zenskou jeste k tomu Lenku Skanderovou xD

taurus | 22.02.09 v 00:56

Z recenze jsem se sice nepřímo dozvěděl, že autorku nejspíš nedávno naboural nějaký čerstvý majitel řídičského průkazu, který byl mužského pohlaví, ale o hře se tam toho teda moc nepíše. Autorka by se měla zamyslet, jestli má cenu psát recenzi nějaké hry, když o ní skoro nic nenapíše a celou dobu ze sebe chrlí svou feministickou frustraci. Jinak hra je něco jako freeware NFs:Underground, s pouličními závody a tuningem (výkonovým, karoserii miláčků upravovat nelze). Jenom je škoda nepříjemných lagů, které rozhodně nejsou způsobeny slabým hardwarem - hru jsem zkoušel na dvou PC, z nichž ten druhý je více než 2x výkonnější než ten první a hra cukala na obou stejně nezávisle na nastavení detailů. Nebýt tohohle neduhu, který ji velmi sráží, byla by hra absolutní perlou.

vojta | 23.12.08 v 19:22

jak se to spousti

DcHeaven | 22.11.08 v 15:03

Nechci aby to znělo sexisticky, ale ženský by prostě neměly dělat recenze xD Veškeré recenze od paní Skanderové jsou zmatené, nepřesné, neúplné a člověk se z nich o zpracování, fyzice a enginu dozví kulový.

jose gustavo | 14.10.08 v 01:02

ei legal esses jogos

19majo94 | 31.08.08 v 18:49

šak to nejde spustit to čo je za p.... vyzera to celkom dobre

hacky | 31.08.08 v 12:04

Dovolte mi trochu upřesnit o co v téhle hře jde. Co jsem si všimnul tak to rozbité auto jde opravit, dají se jezdit závody, vydělávat peníze na vylepšení a nová auta... prostě taková Undergroundovka a ne jen srážení chodců a honičky s policajtama. Jinak musím říct, že až na to divné sekání (řekl bych možná chyba při vývoji než slabý HW ale kdo ví:) je to na freeware hodně slušný kousek :D


galerie

City Racing City Racing City Racing City Racing City Racing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce