recenze

Caribbean Rally

Caribbean Rally

Máte rádi ultrarealistické simulace? Dělá se vám špatně, když slyšíte slovo „arkáda“? Tak to můžete na hraní Caribbean Rally rovnou zapomenout. Jde totiž o arkádu jako řemen. Rychlá a zběsilá jízda je ale zaručena!
Říká se, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Caribbean Rally je přesně ten případ hry, na kterou se prastaré moudro dokonale hodí. Kdyby náročný hráč chtěl, určitě najde množství chyb. Na druhou stranu pokud je ochoten trošičku odpouštět, může se dočkat relativně dobré zábavy.

Ještě než se pustíte do samotného hraní, můžete si vybrat mezi dvěma vozidly. Posádku prvního tvoří malý ninja, druhé vozítko je ve spárech agresivního piráta. Není třeba zdůrazňovat, že každé z „aut“ (uvozovky jsou opravdu na místě, neboť o auta v klasickém slova smyslu ani tak nejde) se výrazně liší co do stylu jízdy. Bohužel se to samé nedá říci o tratích. Vaším úkolem je pouze třikrát za sebou projet neměnící se a značně stereotypní závodiště. Zatáčky prakticky chybí, jezdí se jen rovně, což je celkem škoda. Adrenalin po čas jízdy by se tím ještě znásobil a prožitek by byl o poznání lepší.

Grafické zpracování je na tom v porovnání s hratelností nesrovnatelně lépe. Vizuální stránka se povedla, je se neustále na co koukat. O zvucích mohu směle prohlásit to samé, bohužel hudba zcela chybí. A jak popsat hru jednou větou? Klasická arkáda, po čase se dostaví stereotyp... S tím se musí počítat, úžasná grafika to nijak nezmění.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Caribbean Rally Caribbean Rally