recenze

Canyon Racer

Canyon Racer

Letecké simulátory nepatří na freeware scéně mezi nejhojněji vydávané tituly. Proto dvojnásobně potěší hra Canyon Racer, která se skomírající žánr pokusí alespoň trochu oživit a možná i přiblížit novým hráčům.
Leteckým simulátorům vládne v současné době Plane Arcade od známých a kvalitními tituly ošlehaných 3D Games. Dnes představovaný letecký simulátor Canyon Racer přemožitelem určitě není, fanoušky žánru však jistě příjemně potěší.

Canyon Racer je totiž tak trochu hard-core záležitostí, a všem hráčům určitě nesedne. Rada ihned zkraje: pokud nepatříte mezi milovníky leteckých simulátorů, dejte raději ruce z vašich myších miláčku pryč ihned. Trošku zamrzí, že k dispozici je pouze jedna trať (nebo chcete-li vzdušný prostor) a jen jedno dostupné letadlo. Canyon Racer totiž není ničím jiným, než závodním titulem, ve kterém hrají hlavní roli letadla. Přesněji; vy, plus další dva protivníci, které musíte „předletět“.

Dosti nepraktické je ovládání; akceleraci určujete pomocí klávesy „a“, zatímco samotné ovládání letadla provádíte díky joysticku – bez něj si prostě nezahrajete. Technickému zpracování vévodí krásná grafika, která vrcholí zpracováním letadla. Kdyby titul obsahoval více tratí a letadel, mohlo to ve výsledku dopadnout ještě lépe. Tak snad příště…

stáhnout hru
Nosi

autor
/ Nosi

Skóre

69 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Canyon Racer Canyon Racer Canyon Racer