recenze

Camdriver

Camdriver

Japonci jsou zvláštní týpci, vyrábějící všelijaké zvláštní přístroje a ještě zvláštnější hry. Jednou z nich je i Camdriver, který takový poměrně neotřelý zážitek umožňuje. Akorát si nejsem jistý, zda je to tentokrát k dobru věci.
Těžko odhadnout, o co vlastně tentokrát panu Takahašimu šlo. Výsledek jeho "vaření" je totiž takový, že v téhle "hře" sice uvidíte parádní, stylovou podvečerní grafiku, zato po ozvučení a počítačových oponenetech ani vidu, ani slechu - pokud vám tedy už při poměru hodnocení / grafika něco nehrálo, vězte, že pes (nebo spíš pořádné psisko) je zakopaný právě tady. K dispozici tak máte jen dva herní módy, jednu dlouhou a poměrně klikatou trať a právě tu grafiku.

Ta, jak jsem již procedil výše, je skutečně kvalitní a na pořád ještě amatérské 3D prostředíčko překvapivě nenáročná na železo. Lampy, lemující trať, a nachové nebe těsně nad horizontem mnohem více než benzínem provoněné závody připomínají "jízdu za svou milou". :-)

Hra tak bohužel stojí za stažení především v rovině lákavé a zajímavé vizuální stránky. Skutečné závodní srdce budete muset pohledat v něčem jiném, namátkou třeba v listopadovém ORaceru.

Mimochodem, pokud jste se nenechali odradit poměrně hutnou kritikou, hra se ovládá pomocí kombinace směrových šipek a kláves "x" a "z", mezerníkem měníte pohled a altem pauzujete. A kdo najde zpátečku, má vyhráno zcela. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

lukáš | 31.01.08 v 11:56

super hry

kingoftheworld | 13.05.07 v 19:55

celkem dobra grafika, ale zvuky a soupere by to opravdu chtelo :) Myslim ze dost nenarocna... jeste se mi u zadne hry nestalo, ze bych mel pri rozliseni 1024x768 fps nad 250 ;)

fantomas | 13.02.06 v 15:42

je to dobrá hra


galerie

Camdriver Camdriver Camdriver Camdriver

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce