recenze

Bump

Bump

Dokažte svým soupeřům, že na ně umíte vyzrát v každé situaci. Následující gameska vás zavede do prostředí nelítostných soubojů ne nepodobným legendárnímu Capture the Flag, kde bude vaším úkolem dopravit cíl do své brány. Tím cílem ale nebudou vlajky nýbrž koule.
Nejspíše vám nemusím představovat, v čem spočívá mód Capture the Flag (CTF), který je součástí nejen většiny moderních stříleček. Pokud přesto nevíte, mějte na paměti, že se hraje na týmy a každý z nich má svůj tábor. Je jedno, jak je reprezentován, jestli pouze pomocí jednoduchého oblouku nebo jde o na pohled nedobytnou pevnost. Důležité je, že každý z těchto táborů má své specifické místo, kde se snažíte dopravit soupeřovy vlajky, které většinou ukořistíte v jeho pevnosti. Oponenti se vám v tom budou samozřejmě snažit zabránit a tak většinou bude následovat tuhý boj.

V Bumb můžete počítat s něčím podobným. Na vlajky se ale nehraje, svou roli tu dnes sehrají koule. Ty se různě povalují po dané mapě a na rozdíl od vlajek v CTF nejsou ničím majetkem. Vy prostě musíte danou kouli uchopit (na jeden záběr lze pochopitelně přibrat i více koulí) a nasměrovat ji do své základny. Když se vám takto podaří získat všechny, dané kolo vyhráváte. Bohužel jsou zde stejně hladoví soupeři, kteří vám jen tak něco nedarují. Mohou být jednak řízení umělou inteligencí, ale také živým člověkem, protože je zde implementována plnohodnotná podpora multiplayeru.

I když na překypující efekty příliš často u her nedávám, zde musím říci, že jsem byl mile překvapen možnostmi, které Bumb nabízí. Po jednotlivých mapách se totiž pohybujete velmi rychle a existuje hranice, kdy se vám pomalu, ale jemně začne rozmazávat obraz a ve vás to pravděpodobně probudí další emoce. Vypadá to neskutečně zajímavě a skvěle to navozuje tu správnou závodnickou atmosféru, kde vyhrává jen ten nejpohotovější.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

88 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Bump Bump Bump Bump Bump