recenze

Becherovka CHAMPIONSHIP

Becherovka CHAMPIONSHIP

České vývojářské hlavičky vypustili do světa skvělý závodní počin Becherovka CHAMPIONSHIP. Jste-li příznivcem/kyní těsných soubojů kolo na kolo, tak již dále na nic nečekejte a s velkou chutí stahujte.
Becherovka CHAMPIONSHIP nabídne hráči tři typy tratí. Můžete si zajezdit na ledovém podkladu v horách, projedete křížem krážem pouštní krajinou nebo se podíváte po starověkých památkách. Každá z tras se jezdí na čtyři kola se třemi soupeři. Dojet první znamená být králem závodu, ale stát se opravdovým generálem bugin dá hodně práce. Své jednotlivé výkony si můžete bez větších problémů kontrolovat s nejlepšími traťovými rekordy.

Při pohledu na závodní okolí se vám zatají dech. Kombinace 2D a 3D grafiky dává hře nepoznané. Je vidět, že vývojářské studio One Man si opravdu dalo záležet na vizuálním pojetí hry. Hudební stránka taktéž nezůstává pozadu. Věčná rivalita mezi závodníky je neutichající, a proto dílku dává neomezenou dobu hratelnosti.

Freeware Becherovka CHAMPIONSHIP poskytne hráči velké možnosti, jak se pořádně vyřádit s ne zrovna pomalou károu. Na pohled nevinný stroj dokáže ze sebe vymáčknout až 80 km/h. Rozhodně doporučuji tento titul všem, kteří mají rádi adrenalinové soupeření.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

ztracen | 05.07.07 v 15:53

je to fakt dobry

kingoftheworld | 06.05.07 v 11:21

Tuhle hru fakt doporucuju... Nerikam ze po chvili neomrzi, ale je s ni spousta srandy...

kadibouda | 08.03.07 v 19:35

mam lepsi HRU Rc cars kdo ji chce tak at mi napise na email

fiker | 25.02.07 v 17:22

Diky myslim ze nebude posledni :-)

Danda | 25.02.07 v 00:10

Gratuluju k prvni recenzi...;)


galerie

Becherovka CHAMPIONSHIP Becherovka CHAMPIONSHIP Becherovka CHAMPIONSHIP