recenze

Aral SuperPlus

Aral SuperPlus

Kolem Aralu se točí velmi dobrá auta. Zajímá vás, o jakou hru půjde, je-li v názvu Aral? Rozhodně půjde o automobilové závody, ale v jaké podobě? Nechte se překvapit. ;)
Aral je sice dobré palivo, ale u nás není tak rozšířeno, takže se o něm dá ztěží něco napsat a i kdyby, tak si myslím, že to s touto recenzí nemá tak moc společného. Autor se asi snažil udělat do soutěže podobné naší Becher Game, ale žádnou jinou hru pro Aral jsem neviděl nebo si na ní již nepamatuji, takže nevím, jestli na tom něco bude. Je ale možné, že existuje něco jako „Aral Game“. :) Myslím, že by tam šlo o velmi slibné ceny. ;)

Nejdříve vám doporučím podívat se na screenshoty, abyste nečekali nějaký extrovní závodní simulátor. Vrátíme se totiž do vzdálené minulosti a zavzpomínáme na autodráhy, u kterých jsem jako malí proseděli nejednu hodinu. ;) Tedy nevím jak vy, ale mně autodráha vždy vyhovovala a dával jsem jí přednost před jinými hračkami. Ale to asi nikoho nezajímá, takže dost řečí kolem a vrhneme se přímo do hry.

Po spuštění vás čeká úvodní obrazovka s rychlým návodem, takže pokud jste se někdy učili Němčinu, dnes se vám bude hodit. ;) Já osobně jsem z toho vyčetl akorát základy, ale po spuštění mi bylo jasné, že tato hra návod ani nic jiného nepotřebuje, takže nezkoumejte ten návod a pusťte se do hraní. ;)

Vše se ovládá myší. Nebudeme si vybírat žádné auto, bude nám přiděleno. Stejně jde jen o malé auto na dálkové ovládání, takže automobilový fanoušci ruce pryč. ;) Ostatní se ale určitě pobaví. Hra je založena jen na rychlosti. Přesnost řízení zde není vůbec zapotřebí, takže nad ničím nepřemýšlejte a hlídejte si jen rychlost. Vaše autíčko uvedete do pohybu stisknutím levého tlačítka myši a zabrzdíte, pokud ho pustíte. Nic víc se zde nedělá. No nádhera, nemyslíte? :) Zase jste narazili na jednu extrémně jednoduchou hru, ale pro krátkodobé pobavení snad nic lepšího nenajdete. Teď ale zpátky do závodu. Někteří z vás si určitě myslí, že na autodráze není zapotřebí brzdit, takže tlačítko myši podrží a jejich autíčko vylétne z dráhy. Pak mu nějakou dobu trvá, než se znovu objeví na obrazovce, což dá samozřejmě soupeři náskok a vy máte velký problém. Soupeř totiž chyby nedělá, takže je nesmíte dělat ani vy, pokud ho chcete porazit. Hra je sice jednoduchá, ale její průběh ne, takže bez snahy to nepůjde. ;)

Včera jsme tu jednu jednoduchou hru měli - Generic. Shodou náhod byla právě ode mě, takže si někteří z vás asi myslí, že ode mě můžete čekat jen jednoduché hry. Jsme ale po víkendu, přemýšlet se nám příliš nechce, tak se hodí jen jednoduché hry. Alespoň já to tak vidím. Nicméně Aral SuperPlus má celkem vydařenou grafiku, takže dívat se na to dá. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

colico federico | 10.01.04 v 16:55

L'è propi un bel giughèth (ser gut)

stojka19 | 01.12.03 v 20:07

auta hry

mamun | 01.04.03 v 15:03

i want to play game


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce