recenze

A Time to Warp

A Time to Warp

Některé závodní tituly zdobí rychlost, jiné grafický šmrnc a další zase originalita... Dnešní A Time to Warp patří neoddiskutovatelně do třetí, čím dál lákavější kategorie. Závodit zadarmo a ještě k tomu neotřele? Dnes skutečně ano.
A Time to Warp vás skutečně nedostane žádnou komplexní hratelností, nedá se ani říci, že by ta hra nějak extra "měla koule", zato s vámi vymete skrz několik virtuálně-závodních generací, a to v takovém tempu, že kapesník nejednoho nostalgika rozhodně nezůstane suchý.

Principem hry je sbírat jakési krystaly, přičemž každý krystal vás okamžitě teleportuje do jiného herního období. Takových období je zde pět nebo šest, roztomilou textovkou s přelomu sedmdesátých a osmdesátých let počínaje a 3D krásou z konce dvacátého století konče, přičemž se vzájemně úspěšně předhánějí ve stylovosti.

Co k tomu dodat více? A Time to Warp se z hlediska hratelnostního hodnotí dosti prekérně, protože přebliknutí z "věku do věku" trvá nanejvýš pár desítek vteřin. Zrovna tak se absolutně nedá hodnotit po stránce grafické. Díky svým již dávno vychváleným přednostem, díky kterým statečně vybočuje z šedého davu, jej nelze nedoporučit vlastně nikomu, protože prakticky každý z nás v jedné z obsažených epoch začínal... Přeji všem krásné vzpomínání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

A Time to Warp A Time to Warp A Time to Warp A Time to Warp A Time to Warp

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce