recenze

A Bug's Drive

A Bug's Drive

Server Caiman nedávno pořádal jednu soutěž, kde hlavní roli měla auta a právě dnešní A Bug's Drive je jedním ze soutěžních příspěvků. Někomu může sice připadat těžkopádný, pravdou ovšem je, že pokud mu přijdete na chuť, jistě se nudit nebudete.
Caiman si jako hlavní téma zvolil závodní hry možná proto, že se jedná o jeden z nejúspěšnějších žánrů. Možná jste si v poslední době všimli přídělu těchto her. Většina z nich se zúčastnila právě této soutěže a když se podíváte na statistiky, zjistíte, že si většina z nich u nás vedla více než dobře. Otázkou je, jak si povede A Bug's Drive?

Já nepochybuji o tom, že ho vyzkouší řada z vás. Chybu myslím rozhodně neuděláte, hra to je dobrá. Jen bych vás rád upozornil na některé prvky, které dle mého názoru ve hře být nutně nemusely. V prvé řadě vás možná překvapí to, že vaše auto bude mít konstantní barvu. Jak už také z názvu vyplývá, setkáte se zde především s jednou jedinou značkou, a to s lidovým „broukem“. Velmi mě proto zaskočilo, jak akčně se s ním zatáčí. Prakticky ihned vám půjde do smyku a než si na vše zvyknete, bude to vyžadovat trochu zručnosti.

Na druhou stranu zde máte celkem dostatek tratí a tedy i dostatek možností se projevit. Pokud vás omrzí klasické tratě, není problém zvolit mód reverse a vše projet v opačném směru, než jste byli doposud zvyklí. Hra rozhodně nedělá ostudu ani po stránce technického zpracování, grafika je výborná a hratelnost, až na pár výše zmíněných prohřešků, uspokojivá.

Nepopírám také, že v archívu máme kvalitnější žánrové kousky, přesto mi dovolte dodat to, čím jsem zakončil perex. Pokud si hru stáhnete, měli byste se skvěle odregovat. Hardwarová náročnost není tak závratná a tak by si měl titul vychutnat téměř každý, na jakékoliv sestavě.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 11:28

1

vlado | 18.03.08 v 21:27

mate tuto hru čuráci


galerie

A Bug's Drive A Bug's Drive A Bug's Drive A Bug's Drive A Bug's Drive