recenze

WinKec

WinKec

Další z dlouhé řady simulátorů povídání si s počítačem nese název Winkec a jedná se o zajímavý windowsovský program, který vám umožní zachatovat si přímo s vaším PC. Program se může hodit, když zrovna nebudete mít náladu mluvit s lidmi, nepůjde vám internet nebo na Skypu, ICQ, Facebooku nebo na nějakém vámi používaném chatu budou jen lidé, s nimiž mluvit nechcete.
Programů jako je tento vznikl kolem přelomu tisíciletí nespočet. Vzpomeňme například simulátory Pokec od LexComu, on-linový Ludvík od Gekon Systems, legendární Pokyd a IQ Pokyd od KÝBLSoftu, Kecal od Martin Grames, Počítačový pokec od Mega Softwaru, Billy od Grega Leedberga, Sedliak od Aific, Talker od HerbieSoftu, Speaker od Daniela Vojtěcha, SimKlaus od DanielSoftu či Joys Chat od Joywood Studios. Všechny tyto programy měly simulovat rozhovor s počítačem a stejný úkol má i mnou zde představovaný program WinKec od Jarka Polakoviče.
Při prvním spuštění programu si nastavíte různé informace o sobě a o PC, jak se má kdo jmenovat a jak se má kdo chovat. A pak už můžete přistoupit k samotnému chatování. Funguje to tak, že vy něco napíšete a počítač na to nějak reaguje.
WinKec nabízí řadu různých možností i nastavení povahy programu za chodu - na výběr jsou například tyto povahy - stroj, klidná, veselá, umírněná, náladová, mrzutá, vzteklá a podobně. Dále pak lze nastavit vzdělanost - žádná, malá, průměrná, velká a génius. Vzhled aplikace lze také měnit - jsou tu tři nastavení oblak v okolí chatovací obrazovky a lze také zapnout či vypnout animované vypisování textu v chatu.
Bohužel má tento program stejné neduhy jako jiné podobné gamesky. Jde o to, že rozhovor není příliš inteligentní. Funguje to zřejmě tak, že program vyhledá v tom, co napíšete nějaká slova, která zná a téměř beze smyslu vybere ze své databáze vět nějakou, která se daného slova týká a napíše vám ji jako reakci či odpověď na váš příspěvek. Přesto si ale myslím, že jako pobavení Winkec rozhodně není špatný. Nebudu vás proto již unavovat dlouhým recenzováním, raději si hru Winkec stáhněte a spusťte.

stáhnout hru
kaprx

autor
/ kaprx

Skóre

76 %

podobné renceze


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Kalousek100

Kalousek100 | 12.05.20 v 01:34

Zajímavý nápad.

Drticka

Drticka | 11.05.19 v 21:44

je to zájimávý

Sůvička

Sůvička | 02.10.16 v 00:35

Dobré, to vyzkouším.

Iveta111

Iveta111 | 24.08.16 v 06:38

Zajímavé.

MartyPilsen

MartyPilsen | 10.12.15 v 19:25

Tak to je konec :D

JAWA | 30.12.12 v 12:35

myslím že ten program slovensky není


galerie

WinKec WinKec WinKec

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce