recenze

Třicet případů majora Kadraby

Třicet případů majora Kadraby

Každý si jistě vzpomene na populární seriál 30 případů majora Zemana, jehož vysílání před x lety přineslo velmi rozporuplné ohlasy. Dnes se ale ničeho nemusíte bát, v této hře nebudete sloužit ve jménu jakéhokoli režimu.
Každý si jistě vzpomene na populární seriál 30 případů majora Zemana, jehož vysílání před x lety přineslo velmi rozporuplné ohlasy. Dnes se ale ničeho nemusíte bát, v této hře nebudete sloužit ve jménu jakéhokoli režimu - ať se vám to líbí nebo ne. :-) Sám název napovídá, že se v této textovce ocitnete v roli nějakého vyšetřovatele. Stanete se soukromým očkem Kadrabou, za nímž přijde o pomoc krásná blodýnka a nechá sledovat svého manžela, o němž se domnívá, že je nevěrný. Jako doměnu vám slíbí sama sebe, což je sice trochu v rozporu, ale budiž. Vy jako správný muž povolíte uzdu své fantazii a nyní uděláte vše proto, aby se vaše představy v co největší míře naplnily. Hra je klasicky textovková, takže žádné zvuky, vizuální efety atp. nečekejte. Herní obrazovka je vyvedena v křiklavě modré a tmavě modré, takže při delším hraní vás mohou rozbolet oči. Jinak lze hru ukládat, takže ji nemusíte hrát na jeden zátah. Hra je celkem vtipná, místy až rádobyvtipná, ale alespoň nebudete plakat! Hra na mě působí velmi dobrým dojmem. Myslím, že každý, kdo má textovky rád, si oblíbí i tuto. Kdo naopak zatím neokusil chuť pramáti všech her, tak jí zde může přijít na chuť.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

tekket | 30.05.07 v 18:57

barvy textu a pozadí lze ve hře měnit...přinejmenším ve verzi, kterou mám doma.
Jinak, když pominu, že je to trochu reklamní produkt, tak se jedná o docela slušnou textovku(na české poměry). Jen snad mohla být delší.

j | 27.12.04 v 18:45

je to good

Moli | 07.01.04 v 18:45

Nemôžem nájsť drát ktory potrebujem zapojiť. V popelnici nieje. Su tam len noviny a kost.

Lucie | 12.10.02 v 13:50

De to


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce