recenze

Príbeh Jebkyho: Útěk do Pasteky!

Príbeh Jebkyho: Útěk do Pasteky!

Je mnoho způsobů, jak vyjádřit odpor ke stávajícímu politickému systému, k vládě. Slovenské Stormstudio se o to pokusilo textovkou a zda se jim to daří nebo ne, to se dočtete dále!
Od našich východních sousedů je velmi milé, že se nám snaží nastínit svou politickou situaci nejenom suchými zprávami, ale také věcmi, nám hráčům bližšími. Bohužel, pokud to na Slovensku vypadá tak, že tahle hra má oprávněný obsah, lituji Slováky.

Ale už jenom to, že takováhle hra tam mohla vzniknout mi dává pochybovat o duševním zdraví jejích autorů. Skutečně, takhle vulgární hru už jsem dlouho nezažil a doufám, že už se s žádnou takovou neshledám. Nemyslete si o mně, že jsem nějaký suchar, ale čeho je moc, toho je příliš. Příběh hry začíná jako velké množství textovek laděných do prostředí života teenagerů. Zvoní budík a vy se musíte rozhodnout, zda půjdete do školy nebo ne. Ale hned při zaklapování onoho budíka jste zaplaveni spoustou vulgarismů. Ehm, tak se tedy vydáte do školy. Před tím, než se tam dohrabete vás čeká anabáze školním autobusem a rozhovorem s nějakými pochybnými přáteli, veskrze plným sprostých nadávek na Mikuláše Dzurindu.

Když se konečně dostanete do školy, čeká vás dalších pár nadávek na profesora, a jak se dalo předpokládat, ze školy utečete za dalším kamarádem do jakéhosi Onancentra. Tam si dáte pár lahviček Borovičky, okradete náhodného chodce… No, dále to rozpitvávat nebudu, protože příběh je jednoznačně plytký, bez nápadu. Náplň hry je tedy stále stejná. Sprosté nadávky, Borovička a cigarety. Nic víc. Příběh také není schopen širšího větvení- jakmile se odchýlíte od hlavní linie, jste velmi rychle svedeni na správnou cestu, někdy dost stupidními způsoby, typu „Cvakneš si lístek?“ vaše odpověď - „Ne“. Okamžitě je vám vráceno, nechť si ho raději cvaknete. Přitom by zde bylo možné oddělit se trochu od hlavní linie, tím že by vás chytil revizor (který je mimochodem ve hře také titulován dost ostře), ale to ne.

Nakonec hra končí velmi náhle, v podstatě se jedná o pouhý jeden den, což ale neznamená, že byste hru měli dohrát během 5 minut, jako je tomu zde. O technickém zpracování snad ani nemá cenu hovořit, jedná se o klasickou textovku, černé pozadí a bílý text. Nechci vás nikterak odrazovat, ale pokud si hru nestáhnete, o nic tím nepřijdete. Pokud si ale myslíte, že vás pobaví vulgární nadávky na slovenskou vládu, prosím.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Dig | 09.01.04 v 22:55

Co????????


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce