recenze

Malinovka

Malinovka

Být prodejcem limonády na velmi rušné ulici, může být velice zajímavé a vzrušující povolání pro spoustu lidí. Chcete se jím stát na chviličku i vy? V následující textovce tu možnost mít budete. Jen dejte pozor na to setsakramentsky špatné počasí. :)
Malinovka je veskrze velmi jednoduchou textovkou, která vás nestojí a) poplatky za připojení kvůli dlouhému surfování; b) námahu při zkoumání "jak se to vlastně ovládá"; c) přílišné přemýšlení při samotném hraní; d) nudu. O co ve hře jde? Vžijete se do role prodejce malinové limonády na ulicích rušného města. Vaším úkolem je samozřejmě prodat co nejvíce těchto limonád. Vše, co pro to musíte udělat, je poslechnout nebo neposlechnout (může se mýlit) předpovědi počasí Ignáce z předměstí. Počasí je totiž jediným faktorem, který buďto přinutí lidi si vaši liminádu koupit nebo naopak (za chladného počasí) nekupovat. Podle toho objednávejte počet malinovek na příští den. Hra je vcelku zábavná, ale pozor - není na žádnou pařbu, protože se záhy může objevit stereotypnost - kat většiny her. Ale pro chvíle, kdy máte třeba 5 minut, je tahle hra jako stvořená.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Hynek Žalčík | 30.05.03 v 08:58

Asi tezko, kdyz hra je psana BEZ haceku a carek, jak je videt jiz z obrazku ;o)

Pan Inkognito | 29.05.03 v 18:30

Tahle hra muze byt dobra, ale vzhledem k tomu ze se mi ěščřžýáíéůú zobrazují jako čtverečky, nedokážu to objektvně posoudit.

petr | 19.04.03 v 11:00

je to blbost


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce