recenze

Horník

Horník

Sto roků v šachtě žil, kopal jsem uhlí. Sto…Ne, nebojte, báseň Petra Bezruče Ostrava, si opakovat nebudeme. :) Jen jsem chtěl trochu nastínit atmosféru následující gamesky, kde se v roli šéfa těžební společnosti musíte starat o chod vašeho dolu.
Horník je opět textovkovou hrou, ve které se stanete pánem něčeho. Zde tedy jakéhosi dolu. Horník je přesně založen na principu, který jsem popisoval u Chammurabiho. Stali jste se pány dolu a nyní se staráte v určité časové periodě o jeho prosperitu. Každý měsíc vás samozřejmě potkají určité situace (zával na dole, o nějakého toho horníka méně), nebo vám třeba překupník nabídne jídlo, které musíte kupovat pro své horníky. Peníze získáte prodejem vytěženého. Samozřejmostí je i nákup nových pracovních sil. Do hry bylo i vměstnáno několik vtipů, jež ale její celkovou úroveň nijak moc nezvýší, zvláště pokud někdo (obávám se, že by jich bylo málo) se pustí do hraní Horníka opakovaně. Nebudeme si nic nalhávat a řečeno na rovinu, že Horník nic moc extra hra není a její zábavnost se po delším hraní pohybuje na bodu mrazu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Iveta111

Iveta111 | 27.08.16 v 10:57

Dobrá hra.

Matrix17 | 05.03.11 v 23:49

Omlouvám se, spletl sem si tuto hru s jinou...

Matrix17 | 05.03.11 v 23:48

Hra to je opravdu dobrá, akorát se nemůžu dostat přes druhé kolo. Z nějakého důvodu mám sesbírat 10 diamantů a je jich tam jen 7... Škoda :(

adam | 27.08.04 v 16:35

chichi

Pan Inkognito | 29.05.03 v 18:28

Tahle hra muze byt dobra, ale vzhledem k tomu ze se mi ěščřžýáíéůú zobrazují jako čtverečky, nedokážu to objektvně posoudit.


galerie