recenze

ZOMBIE DEFENSE

ZOMBIE DEFENSE

Spas se, kdo můžeš! Všude kolem pobíhají hladoví zombíci, kteří baží po lidském mase! Nedávejme jim žádnou příležitost rozšířit své nemrtvé řady a stát se jedním z nich. Postavme se jim do cesty a smeťme je z povrchu zemského jednou provždy. Zvolme správnou strategii a rozmístěme své jednotky na vhodná místa.
Pokud bychom čekali setkání zombíky tváří v tvář, jsme na omylu. Zombie Defense je totiž velmi povedená strategie, kde konečně uplatníme své vrozené schopnosti rozložit síly na všechny strany. Nejprve sice neoplýváme nijak velkým počtem obránců, ale s každou vyhranou bitvou naše síla vzrůstá.

Nejprve musíme rozestavit své jednotky tak, aby zničily co největší počet nemrtvých. Pakliže uspějeme, získáme něco málo peněz, jež smíme proměnit v účinnější zbraně.
Nepřátelé stále sílí, a proto musíme vymýšlet stále novou a novou taktiku, abychom se jich co nejelegantněji zbavili.

V pravé části bitevního pole si uděláme dokonalý obrázek o stavu našeho zdraví, velikosti konta a počtu zbývajících bitev.

Nezoufejme při prvním neúspěchu. Čas od času se stane, že nám několik zombíků proklouzne. Pokud se tento incident příliš neopakuje, nemusíme se hned obávat ztracené bitvy.

V Zombie Defense se smíme těšit na skvělou válečnou taktiku, velké množství zbraní a též na poutavou melodii, jež nás rychle vtáhne do děje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Kalousek100

Kalousek100 | 31.05.20 v 05:49

Dobrá hra

PavelH

PavelH | 01.08.16 v 01:06

Zajímavé, grafika nic moc.

Goblin | 20.09.11 v 13:05

Hra se ve skutečnosti jmenuje Zombie Defence. A je v ní menší chybka. Nedaří se mi upgradovat Mega tower. Nevím, jestli to prostě nejde, nebo to pouze vyžaduje víc peněz, než udávaných 2500...


galerie

ZOMBIE DEFENSE ZOMBIE DEFENSE ZOMBIE DEFENSE