recenze

Warzone 2100 Resurrection

Warzone 2100 Resurrection

Warzone 2100 je již starou klasikou, ale ne pro skupinu nadšenců, kteří byli schopni ze staré hry udělat moderní kousek, který každého pohltí
Je to skoro až neuvěřitelné ale po roky co je tato hra volně ke stažení, malá partička nadšenců se tomuto projektu stále věnuje a nyní se dostali ke krásné verzi 2.3 a stále tuto verzi vylepšuji. Warzone 2100 není až tak moc třeba představovat, jedná se o realtime strategii a vaším úkolem je zničit protivníka. Většinou se bojuje pomocí futuristických vozidel a zbraní. Komunita kolem Warzone je poměrně velká a stále se hrají multiplayery jako na běžícím pásu. Od doby vydání bylo přidáno od nadšenců desítky map a přirozeně i nové jednotky.

Co člověka oslní je až neuvěřitelná propracovanost technologického pokroku, hra vám nabízí až 400 možností vývoje a to je až nebeská píseň.

Grafika je na velikost 53 MB naprosto fenomenální a při spojení parádní hratelnosti a zvuku celkově se jedná o klasický must have titul.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

eron | 29.05.12 v 14:18

Je to sice dobrá hra ale všechno musí mít nějaký - třeba mi tady připadá divné že je někde čeština a někde angličtin a trochu mě to mate.


galerie

Warzone 2100 Resurrection Warzone 2100 Resurrection Warzone 2100 Resurrection

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce